Χέιλι Μπίμπερ: «Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου σε μέγεθος μήλου»

Χέιλι Μπίμπερ: «Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου σε μέγεθος μήλου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Χέιλι Μπίμπερ, μοντέλο και ιδρύτρια του skincare Rhode αποκάλυψε στο Instagram ότι έχει μια μεγάλη κύστη στην ωοθήκη της.

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου στο μέγεθος ενός μήλου», έγραψε το μοντέλο στα Stories του στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία της που αποκάλυπτε το στομάχι της.

«Δεν έχω ενδομητρίωση ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αλλά έχω μία κύστη στην ωοθήκη μου και δεν είναι διασκεδαστικό».

Η Χέιλι Μπίμπερ έγραψε δίπλα στο σημείο όπου είναι το στομάχι της ότι «δεν ήταν μωρό», διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τις επίμονες φήμες περί  εγκυμοσύνης που την ακολουθούν από τότε που παντρεύτηκαν με τον Τζάστιν Μπίμπερ το 2018.

Αν και δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κύστη της, είπε ότι πονάει και «νιώθει ναυτία και πρήξιμο, έχει κράμπα ενώ είναι πιο συναισθηματική».

«Τέλος πάντων…είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να καταλάβετε», έγραψε. 

Η Χέιλι Μπίμπερ έχει μιλήσει και στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει.

Νωρίτερα φέτος, νοσηλεύτηκε μετά από ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και ονομάζεται παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (ή TIA).

«Είχα έναν μικρό θρόμβο που ταξίδεψε μέσα από μια τρύπα στην καρδιά μου και δεν έκλεισε ποτέ και πήγε στον εγκέφαλό μου», είχε πει στο Live with Kelly and Ryan.

«Ποτέ δεν ήξερα ότι είχα την τρύπα στην καρδιά μου, οπότε είναι στην πραγματικότητα μια ευλογία γιατί το ανακάλυψα και έκανα μια διαδικασία για να την κλείσω. Έτσι τώρα έχω μια συσκευή στην καρδιά μου για πάντα».

Χέιλι Μπίμπερ: «Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου σε μέγεθος μήλου» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ