Χάρι και Μέγκαν δεν προσκλήθηκαν στον γάμο του δούκα του Γουεστμίνστερ

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δεν προκλήθηκαν σε γάμο λόγω της ρήξης με το παλάτι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μεταβούν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο για γάμο από το βασιλικό περιβάλλον, λόγω της ρήξης του ζευγαριού με το παλάτι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να έχουν μείνει εκτός της λίστας των καλεσμένων για το γάμο του Χιού Γκρόσβενορ, δούκα του Γουεστμίνστερ και της 32χρονης Ολίβια Χένσον παρά το γεγονός ότι ο δούκας ανήκει στο φιλικό περιβάλλον τόσο του Χάρι όσο και του αδελφού  του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου, στον καθεδρικό ναό του Τσέστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία.

Εκπρόσωπος του Γκρόσβενορ - ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Βρετανίας - δήλωσε στο People ότι«Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε τη λίστα των καλεσμένων».

Σύμφωνα με τους Sunday Times, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς και ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα είναι στην τελετή, αλλά ο 30χρονος Γκρόσβενορ - ο οποίος είναι νονός του γιου του Ουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπα Τζορτζ- πήρε απρόθυμα την απόφαση να μην προσκαλέσει τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, επειδή φέρεται να θέλει να αποφύγει μια οικογενειακή σύγκρουση στο περιθώριο της ρήξης των Χάρι και Μέγκαν με το παλάτι.

Το 2004, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν στο γάμο της αδελφής του Γκρόσβενορ, της λαίδης Ταμάρα Γκρόσβενορ, με τον Έντουαρντ βαν Κούτσεμ, έναν Βρετανό τραπεζίτη.

Ένας φίλος των Ουίλιαμ και Χάρι ανέφερε στους Sunday Times αυτό το Σαββατοκύριακο πως «Είναι απίστευτα λυπηρό που έφτασε σε αυτό το σημείο (η υπόθεση). Ο Χιου είναι ένας από τους ελάχιστους στενούς φίλους του Ουίλιαμ και του Χάρι που έχει διατηρήσει ισχυρούς δεσμούς και διατηρεί επικοινωνία και με τους δύο. Ήθελε να αποφύγει οτιδήποτε θα μπορούσε να επισκιάσει την ημέρα, ειδικά για την Ολίβια και δεν θέλει να υπάρξει καμία αμηχανία».

Με πληροφορίες από People 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Μαθεύτηκε κατά λάθος το πρόσωπο που είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια για το δέρμα του Άρτσι

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: «Βρέθηκε ο ρατσιστής στο παλάτι!» - Διέρρευσε κατά λάθος το όνομα

Πώς μαθεύτηκε, τελικά, το όνομα του ατόμου που έκανε ρατσιστικά σχόλια, αναφορικά με το πιθανό χρώμα της επιδερμίδας του Άρτσι, του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Διεθνή / Βρετανία: Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχθηκαν τους Μακρόν – Η πριγκίπισσα με look εμπνευσμένο από Dior

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με σακάκι Christian Dior και σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, τιμώντας τη γαλλοβρετανική φιλία και την παράδοση του οίκου
LIFO NEWSROOM
Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από διεθνείς φοιτητές λόγω Τραμπ

Διεθνή / Αμερικανικά πανεπιστήμια σε κρίση: Χάνουν 1 δισ. δολάρια από φοιτητές λόγω Τραμπ

Οι νέες πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ προκαλούν μαζική φυγή διεθνών φοιτητών από τις ΗΠΑ, με τα πανεπιστήμια να χάνουν έως και $1 δισ. σε δίδακτρα - Ποιες σχολές πλήττονται περισσότερο
LIFO NEWSROOM
Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Διεθνή / Το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία

Το λιμάνι του Ρότερνταμ προετοιμάζεται για ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση, διαθέτοντας χώρο για πολεμικά πλοία και κρίσιμα εφόδια - Πώς η Ευρώπη αναδιαμορφώνει την αμυντική της στρατηγική
LIFO NEWSROOM
Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM