H ιταλική κυβέρνηση ξεκίνησε την ανάκληση αδειών της Αutostrade

H ιταλική κυβέρνηση ξεκίνησε την ανάκληση αδειών της Αutostrade Facebook Twitter
EPA
0

Η ιταλική κυβέρνηση ξεκίνησε σήμερα επισήμως τις διαδικασίες για την ανάκληση των αδειών που είχαν παραχωρηθεί στην εταιρεία Autostrade per l'Italia για τη διαχείριση των αυτοκινητοδρόμων με διόδια, δήλωσε ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.

H συγκεκριμένη εταιρία διαχειριζόταν και τη γέφυρα που κατέρρευσε στη Γένοβα. 

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών έστειλε σχετική επιστολή στην Autostrade, εταιρεία που υπάγεται στον κατασκευαστικό όμιλο Atlantia, ο οποίος διαχειρίζεται τη λειτουργία του τμήματος του αυτοκινητόδρομου A10, ο οποίος εκτείνεται από τη Γένοβα έως τα σύνορα με τη Γαλλία.

«Αυτή η τραγωδία μας υποχρεώνει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα είναι αυστηρότερες σε σύγκριση με εκείνες που υιοθέτησαν προηγούμενες κυβερνήσεις» σημείωσε ο Τζουζέπε Κόντε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM