H εκκλησία της Αγγλίας εγκαταλείπει τη μάχη κατά των γκέι γάμων

H εκκλησία της Αγγλίας εγκαταλείπει τη μάχη κατά των γκέι γάμων Facebook Twitter
5

Με μια σύντομη δήλωση η επίσημη εκκλησία δήλωσε ότι η πλειοψηφία στη Βουλή των Λόρδων κατέστησε σαφές ότι η βούληση του Κοινοβουλίου είναι ότι τα ζευγάρια του ίδιου φύλου «πρέπει» να έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Leicester δήλωσε ότι οι δυνάμεις της εκκλησίας θα επικεντρωθούν στη «βελτίωση» και όχι στην ανάσχεση του ιστορικού επαναπροσδιορισμού του γάμου.

Αυτή η δήλωση υποδηλώνει μια τεράστια αλλαγή πλεύσης σε σχέση με τη στάση της εκκλησίας πριν από ένα χρόνο, όταν δήλωνε ότι ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τη σταθερότητα της εκκλησίας της Αγγλίας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
<<η πλειοψηφία στη Βουλή των Λόρδων κατέστησε σαφές ότι η βούληση του Κοινοβουλίου είναι ότι τα ζευγάρια του ίδιου φύλου «πρέπει» να έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν.>> - Μωρή Χίθκλιφ,αυτή η μούτζα η Κέντρικ που έχει χαθεί???!!! - Άαααααααα...έχει πάει για "φά'ι'β ο' κλοκ τι" με την τρελή την Νά'ι'τζελ!
Οι θέση της εκκλησίας στο αγγλικό πολίτευμα είναι ξεκάθαρη. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε τέτοια δημοκρατία στην Ελλάδα; η ερώτηση είναι παγίδα.Ζηλεύω.