Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Βίασε 15χρονη, την πέταξε γυμνή στις σιδηροδρομικές γραμμές και της έβαλε φωτιά

Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Βίασε 15χρονη, την πέταξε γυμνή στις σιδηροδρομικές γραμμές και της έβαλε φωτιά Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ένα 15χρονο κορίτσι στη Ρωσία βιάστηκε, πετάχτηκε γυμνό στις σιδηροδρομικές γραμμές από τον δολοφόνο της, ενώ επιπλέον την περιέλουσε και με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά.

Η 15χρονη Γιάροσλαβλ Σίκοβα εντοπίστηκε με φρικτά εγκαύματα, μετά από την άγρια επίθεση και τον βιασμό. Το κορίτσι εντόπισε, στην κατάσταση που αναφέρθηκε, ένας μηχανοδηγός. Η αστυνομία πιστεύει ότι το κορίτσι αφέθηκε να πεθάνει φορώντας μόνο τις κάλτσες του μετά από την άγρια επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή Περμ της Ρωσίας.  Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και επέζησε για δέκα ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναγνώρισε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Ένας «φίλος» από το σχολείο ονόματι Σεργκέι Μινγιάζεφ, 16 ετών, του οποίου η μητέρα Ιρίνα είναι δεσμοφύλακας και ο πατέρας του Ράντικ αστυνομικός, συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και φόνο. Δύο άλλα έφηβα αγόρια ανακρίνονται για το ρόλο τους στο περιστατικό.

Βιασμός και Γυναικοκτονία: Η μαρτυρία του οδηγού 

Η μαρτυρία του μηχανοδηγού του τρένου, που σταμάτησε και κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα μετά την επίθεση: «Η κοπέλα είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες. Ήταν ματωμένη, και στη συνέχεια κύλησε από τις ράγες και έχασε τις αισθήσεις της». «Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της και ακόμη και το ξερό χορτάρι γύρω της κάπνιζε. Όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι, ήταν ακόμα αναίσθητη» πρόσθεσε..

Σημείωσε πως ήταν εντελώς γυμνή, και φορούσε μόνο κάλτσες. «Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με αίμα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Δεν υπήρχε αίμα στο σώμα της. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στα κάγκελα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Ήταν μεγάλη τύχη που δεν την πάτησε τρένο».

Ο ίδιος μάρτυρας είπε ότι η 15χρονη κοπέλα είχε «εύφλεκτο υγρό στο στόμα της και στην περιοχή των γεννητικών οργάνων». Σημειώθηκε πως ο δράστης ήθελε να «ξεφορτωθεί τα βιολογικά ίχνη».

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM