Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Η τελευταία επικοινωνία της 14χρονης με τη μητέρα της - «Κόρη μου, θα το πληρώσει»

Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Η τελευταία φορά που η 14χρονη μίλησε με τη μητέρα της - «Κόρη μου, θα το πληρώσει» Facebook Twitter
0

Από τον πρώην σύντροφό της δολοφονήθηκε η 14χρονη Martina Carbonaro η οποία εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρή στην Αφραγκόλα, πόλη στη Νάπολη, στην Ιταλία. 

Ο 19χρονος ομολόγησε πως την σκότωσε διότι χώρισαν. Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (26/5). Η εξαφάνισή της δηλώθηκε αμέσως στις αρμόδιες αρχές και η έρευνα για την αναζήτησή της άρχισε αμέσως. Δύο ημέρες μετά, την Τετάρτη 28/5, η 14χρονη Martina βρέθηκε νεκρή στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του επιστάτη αθλητικού γηπέδου, ένα κτίριο που δεν χρησιμοποιούνταν για αρκετό καιρό, δίπλα στο πρώην στάδιο Moccia στην Αφραγκόλα.

Η 14χρονη Martina φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην φίλο της ο οποίος στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα σε μια παλιά ντουλάπα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. «Την σκότωσα γιατί με άφησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «την χτύπησε και με πέτρες». Ο 19χρονος έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τους ερευνητές. «Οι χρόνοι που έλεγε ο 19χρονος, ήταν ασύμβατοι με τις κάμερες που κατέγραψαν τελευταία φορά την κοπέλα. Την σκότωσε λίγη ώρα αφού εξαφανίστηκε».

Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Η τελευταία φορά που η 14χρονη μίλησε με τη μητέρα της

Η 14χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της τη Δευτέρα γύρω στις 9 μ.μ. και την ενημέρωσε ότι επέστρεφε σπίτι. Ωστόσο, δεν γύρισε και η μητέρα της έφηβης υπέβαλε καταγγελία, αναφέροντας ότι η Martina είχε βγει έξω για παγωτό με φίλη της αλλά μετά εξαφανίστηκε.

Κάμερες κατέγραψαν την 14χρονη για τελευταία φορά κοντά στο εμπορικό κέντρο «I Pini» και από εκεί εξαφανίστηκε. Το βράδυ της ημέρας της εξαφάνισης, οι καραμπινιέροι ξεκίνησαν έλεγχο κοντά στο πρώην στάδιο Moccia. Εκεί, «σε ένα σκούτερ με ένα αγόρι, φέρεται να εθεάθη για τελευταία φορά».

«Κόρη μου, όποιος σε πλήγωσε θα πληρώσει, πέτα ψηλά. Τώρα θα είσαι με τους γονείς μου, ήσουν σημαντική και θα είσαι πάντα σημαντική» δήλωσε η Fiorenza, μητέρα της Martina Carbonaro.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί βαθαίνει την κρίση στον πυρήνα της ηγεσίας του Ιράν

Ο θάνατος του δεν αποτελεί απλώς την απώλεια ενός ακόμη αξιωματούχου, αλλά έναν παράγοντα που βαθαίνει την κρίση στην ηγεσία του Ιράν, με πιθανές συνέπειες τόσο για την πορεία του πολέμου όσο και για τη συνολική σταθερότητα της χώρας
THE LIFO TEAM
Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Διεθνή / Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμπεριφορά του ενισχύει την εικόνα ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βάση τα προνόμια του παρελθόντος
THE LIFO TEAM