Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Ομολόγησε ότι σκότωσε τη 14χρονη πρώην σύντροφό του γιατί τον άφησε

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
0

Συνελήφθη ο 19χρονος πρώην σύντροφος για τη γυναικοκτονία της 14χρονης Martina Carbonaro η οποία εξαφανίστηκε και βρέθηκε νεκρή στην Αφραγκόλα, πόλη στη Νάπολη, στην Ιταλία. 

Η σορός της βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι του επιστάτη αθλητικού γηπέδου, ένα κτίριο που δεν χρησιμοποιούνταν για αρκετό καιρό, δίπλα στο πρώην στάδιο Moccia στην Αφραγκόλα. Η 14χρονη Martina φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην φίλο της ο οποίος στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα σε μια παλιά ντουλάπα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο 19χρονος φέρεται να ομολόγησε τη γυναικοκτονία επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί το τέλος της σχέσης τους. «Την σκότωσα γιατί με άφησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, «την χτύπησε και με πέτρες».

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, η 14χρονη «δεν ήθελε καθόλου να ξαναφτιάξει τη διαλυμένη σχέση με τον 19χρονο αλλά παρόλα αυτά συμφώνησε να συναντηθεί με τον πρώην της στο ίδιο μέρος όπου συνήθως συναντιόντουσαν όταν ήταν μαζί. Και στο αποκορύφωμα ενός καβγά, χτύπησε το κορίτσι και την σκότωσε».

Ο 19χρονος- χτίστης στο επάγγελμα- συμμετείχε και στις έρευνες για τον εντοπισμό της 14χρονης προτού βρεθεί νεκρή. Όπως προκύπτει από την κατάθεση μιας γυναίκας, ο νεαρός άρχισε να την αναζητά. «Είδα αυτό το αγόρι που, μαζί με τους γονείς της Martina, έψαχνε το αγνοούμενο κορίτσι». Λίγες ώρες αργότερα, ο 19χρονος, ο οποίος από την αρχή θεωρούνταν ύποπτος, συνελήφθη. Η σύλληψή του έγινε χάρη στη βοήθεια καμερών που αξιοποίησαν οι καραμπινιέροι.

Η 14χρονη εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας και, όπως διαπίστωσαν οι καραμπινιέροι, αφού συνάντησε τον 19χρονο πρώην φίλο της, «για το τελευταίο μοιραίο ραντεβού. Δεν υπήρχε καμία διαφυγή για αυτό το κορίτσι που κατέληξε σε αυτή την τραγική λίστα γυναικοκτονιών. Την σκότωσε ο πρώην φίλος», όπως σχολιάζουν ιταλικά μέσα.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter

Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 14χρονη

Ο 19χρονος έπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τους ερευνητές. «Οι χρόνοι που έλεγε ο 19χρονος, ήταν ασύμβατοι με τις κάμερες που κατέγραψαν τελευταία φορά την κοπέλα. Την σκότωσε λίγη ώρα αφού εξαφανίστηκε».

Σημειώνεται πως κάποιες κάμερες κατέγραψαν την 14χρονη για τελευταία φορά κοντά στο εμπορικό κέντρο «I Pini» και από εκεί εξαφανίστηκε. Το βράδυ της ημέρας της εξαφάνισης, οι καραμπινιέροι ξεκίνησαν έλεγχο κοντά στο πρώην στάδιο Moccia. Εκεί, «σε ένα σκούτερ με ένα αγόρι, φέρεται να εθεάθη για τελευταία φορά».

Η 14χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα της τη Δευτέρα γύρω στις 9 μ.μ. και την ενημέρωσε ότι επέστρεφε σπίτι. Ωστόσο, δεν επέστρεψε και η μητέρα υπέβαλε καταγγελία, αναφέροντας ότι η Martina είχε βγει έξω για παγωτό με φίλη της αλλά μετά εξαφανίστηκε.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑΠΟΛΗ 14ΧΡΟΝΗ Facebook Twitter

«Κόρη μου, όποιος σε πλήγωσε θα πληρώσει, πέτα ψηλά. Τώρα θα είσαι με τους γονείς μου, ήσουν σημαντική και θα είσαι πάντα σημαντική» δήλωσε η Fiorenza, μητέρα της Martina Carbonaro.

Με πληροφορίες από Ιl Μessaggero και Ansa

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δίλημμα της αεράμυνας της Ευρώπης: Μπορεί ένα γαλλο-ιταλικό σύστημα να ανταγωνιστεί τους Patriot;

Διεθνή / Το δίλημμα της αεράμυνας της Ευρώπης: Μπορεί ένα γαλλο-ιταλικό σύστημα να ανταγωνιστεί τους Patriot;

Η Γαλλία και η Ιταλία προωθούν το νέο ευρωπαϊκό αντιαεροπορικό σύστημα SAMP-T NG, αμφισβητώντας την κυριαρχία των αμερικανικών Patriot - Μπορεί η Ευρώπη να μειώσει την εξάρτησή της από τις ΗΠΑ στην άμυνα;
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικός αγώνας δρόμου πριν γενικευτεί ο πόλεμος: Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία συναντούν τον Ιρανό ΥΠΕΞ

Διεθνή / Διπλωματικός αγώνας δρόμου πριν γενικευτεί ο πόλεμος: Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία συναντούν τον Ιρανό ΥΠΕΞ

Η Ευρώπη αναλαμβάνει πρωτοβουλία εν μέσω αμερικανικής αμφιταλάντευσης - Ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει το Ιράν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
LIFO NEWSROOM
ΟΗΕ: Το Ιράν εκτέλεσε 975 άτομα το 2024 – Ο υψηλότερος αριθμός εδώ και μία δεκαετία

Διεθνή / ΟΗΕ: Το Ιράν εκτέλεσε 975 άτομα το 2024 – Ο υψηλότερος αριθμός εδώ και μία δεκαετία

Περισσότεροι από τους μισούς εκτελεσθέντες είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ η έκθεση επισημαίνει και δυσανάλογα υψηλό ποσοστό μειονοτήτων μεταξύ των θυμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι είναι η βόβμα «bunker buster» που κάνει τον Τραμπ να αμφιβάλλει για την επίθεση στο Ιράν

Διεθνή / Τι είναι η βόμβα «bunker buster» που κάνει τον Τραμπ να αμφιβάλλει για την επίθεση στο Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει διαμηνύσει ότι η ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν θα είχε νόημα μόνο αν υπάρχει εγγύηση πως μπορεί να εξουδετερώσει την υπόγεια πυρηνική εγκατάσταση στο Φορντόου
LIFO NEWSROOM
Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Η ΕΕ θέλει να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης - Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν έχουν λάβει υπόψη την εξαιρετικά υψηλή ζήτηση νερού που απαιτεί ο τομέας αυτός.
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Διεθνή / Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να αξιοποιήσει 200 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία μέσω επενδύσεων υψηλότερου ρίσκου, αποφεύγοντας τη νομική σύγκρουση της κατάσχεσης και ενισχύοντας την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική απειλή
LIFO NEWSROOM