ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά βγαίνει από το σπίτι μετά από 7 χρόνια


3

Μια γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά, κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια να βγει από το σπίτι της με τη βοήθεια ενός ριάλιτι και τεχνιτών που έκοψαν τους τοίχους του σπιτιού τους για να μπορέσει εκείνη να αντικρύσει το φως και τον ήλιο.

Από το 2009 η Μπόνι δεν είχε αφήσει ποτέ το κρεβάτι της και για την επιβίωση της φρόντιζε αποκλειστικά η 24χρονη κόρη της Jamesha.

Όταν βρέθηκε έξω από το σπίτι φώναξε «φρέσκος αέρας!» και ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας συνεχώς συγγνώμη. Γείτονες είχαν συγκεντρωθεί για να της δώσουν κουράγιο κρατώντας μπαλόνια και επευφημώντας την.

Όπως αναφέρει η huffingtonpost μετά τις οδηγίες ειδικών γιατρών και με τη βοήθεια ψυχολόγου, η Μπόνι είπε το ναι για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία ώστε να χάσει κιλά.

3

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να νιώσω την ίδια λύπη που θα ένιωθα για κάποιον άνθρωπο με σοβαρότερη αναπηρία ή ανίατη ασθένεια. Δεν ξέρω, πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν ληφθεί μέτρα καιρό πριν. Κρίμα.