Γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά βγαίνει από το σπίτι μετά από 7 χρόνια


3

Μια γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά, κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια να βγει από το σπίτι της με τη βοήθεια ενός ριάλιτι και τεχνιτών που έκοψαν τους τοίχους του σπιτιού τους για να μπορέσει εκείνη να αντικρύσει το φως και τον ήλιο.

Από το 2009 η Μπόνι δεν είχε αφήσει ποτέ το κρεβάτι της και για την επιβίωση της φρόντιζε αποκλειστικά η 24χρονη κόρη της Jamesha.

Όταν βρέθηκε έξω από το σπίτι φώναξε «φρέσκος αέρας!» και ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας συνεχώς συγγνώμη. Γείτονες είχαν συγκεντρωθεί για να της δώσουν κουράγιο κρατώντας μπαλόνια και επευφημώντας την.

Όπως αναφέρει η huffingtonpost μετά τις οδηγίες ειδικών γιατρών και με τη βοήθεια ψυχολόγου, η Μπόνι είπε το ναι για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία ώστε να χάσει κιλά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΟΥΜΕΝ ΡΑΝΤΕΦ

Διεθνή / Ρούμεν Ράντεφ: Ποιος είναι ο φιλορώσος νικητής των εκλογών στη Βουλγαρία - «Άγνωστη» η εξωτερική του πολιτική

Με αυτή την εξέλιξη ίσως να μπει ένα τέλος στην πολιτική αστάθεια που επικρατεί στη χώρα έπειτα από οκτώ εκλογικές αναμετρήσεις σε διάστημα πέντε ετών
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να νιώσω την ίδια λύπη που θα ένιωθα για κάποιον άνθρωπο με σοβαρότερη αναπηρία ή ανίατη ασθένεια. Δεν ξέρω, πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν ληφθεί μέτρα καιρό πριν. Κρίμα.