Απεργία την Πρωτομαγιά

Γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά βγαίνει από το σπίτι μετά από 7 χρόνια


3

Μια γυναίκα που ζυγίζει 272 κιλά, κατάφερε για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια να βγει από το σπίτι της με τη βοήθεια ενός ριάλιτι και τεχνιτών που έκοψαν τους τοίχους του σπιτιού τους για να μπορέσει εκείνη να αντικρύσει το φως και τον ήλιο.

Από το 2009 η Μπόνι δεν είχε αφήσει ποτέ το κρεβάτι της και για την επιβίωση της φρόντιζε αποκλειστικά η 24χρονη κόρη της Jamesha.

Όταν βρέθηκε έξω από το σπίτι φώναξε «φρέσκος αέρας!» και ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας συνεχώς συγγνώμη. Γείτονες είχαν συγκεντρωθεί για να της δώσουν κουράγιο κρατώντας μπαλόνια και επευφημώντας την.

Όπως αναφέρει η huffingtonpost μετά τις οδηγίες ειδικών γιατρών και με τη βοήθεια ψυχολόγου, η Μπόνι είπε το ναι για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία ώστε να χάσει κιλά.

3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να νιώσω την ίδια λύπη που θα ένιωθα για κάποιον άνθρωπο με σοβαρότερη αναπηρία ή ανίατη ασθένεια. Δεν ξέρω, πιστεύω πως θα έπρεπε να έχουν ληφθεί μέτρα καιρό πριν. Κρίμα.