«Γυμνός εισβολέας» προσπάθησε να κολυμπήσει στην πισίνα της Κένταλ Τζένερ, τώρα απαγορεύεται να την πλησιάσει στα 90 μέτρα

«Γυμνός εισβολέας» προσπάθησε να κολυμπήσει στην πισίνα της Κένταλ Τζένερ, τώρα απαγορεύεται να την πλησιάσει στα 90 μέτρα Facebook Twitter
0

Δικαστήριο στις ΗΠΑ δικαίωσε την ποπ σελέμπριτι και επιχειρηματία Κένταλ Τζένερ, στην υπόθεση του «γυμνού κολυμβητή». 

Τον περασμένο μήνα, ένας 27χρονος, ο Σάκουαν Κινγκ, μπήκε στην έπαυλη της Τζένερ και επιχείρησε να κολυμπήσει στην πολυτελή, τεράστια πισίνα της, όλογυμνος. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο που δικαίωσε την Τζένερ, επιβάλλοντας περιοριστικά μέτρα στον Κινγκ. 

Έτσι, για επόμενα πέντε χρόνια, ο 27χρονος θα πρέπει να μην πλησιάσει σε καμία περίπτωση την Τζένερ σε απόσταση μικρότερη από 100 γιάρδες (περίπου 91 μέτρα), όπως μεταδίδει ο ιστότοπος TMZ. 

Τα περιοριστικά μέτρα προστατεύουν και τους Κρις και Κάιλι Τζένερ καθώς, σύμφωνα με αναφορές, ο δράστης επέστρεψε μετά την εξάωρη κράτησή του από την αστυνομία και στήθηκε έξω από την πόρτα της βίλας τους στο Μπέρβελι Χιλς. 

«Γυμνή εισβολή»

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Κινγκ μπήκε απρόσκλητος στον κήπο της Τζένερ και άρχισε να χτυπά με δύναμη ένα από τα παράθυρα της βίλας, ζητώντας να δει την επιχειρηματία. Στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα του και κατευθύνθηκε στην πισίνα για μία βουτιά, πριν προλάβουν να τον ακινητοποιήσουν οι φρουροί ασφαλείας. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μόλις μία εβδομάδα που εκδίδονται περιοριστικά μέτρα προστασίας της Τζένερ από ανθρώπους που την παρακολουθούν και εκδηλώνουν παρενοχλητική συμπεριφορά. Ένας άλλος άνδρας, ο Μαλίκ Μπάουερ, είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από την Τζένερ μετά από αναφορές που τον ήθελαν να έχει ταξιδέψει από πολύ μακριά, με σχέδιο να την δολοφονήσει και κατόπιν να αυτοκτονήσει. 

Η Κένταλ φέρεται να επέλεξε άλλη έπαυλη μετά τα τελευταία περιστατικά, ενισχύοντας την ασφάλειά της. 

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Διεθνή / Σχεδόν 300 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο κινδυνεύουν να πεθάνουν από ασιτία

Οι περικοπές στην ανθρωπιστική βοήθεια, οι συγκρούσεις, η κλιματική και οικονομική κρίση συμβάλλουν στην έκτη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον υποσιτισμό
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Διεθνή / Τουρκία: Με το «έτσι θέλω» υπέρβαροι πολίτες υφίστανται έλεγχο και μετρήσεις βάρους δημσίως

Η νέα καμπάνια της Τουρκίας για την παχυσαρκία προκαλεί έντονες αντιδράσεις, καθώς πολίτες μετρώνται για ΔΜΣ σε πλατείες χωρίς σαφείς κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων
LIFO NEWSROOM
«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM