Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι εργαζόμενο «επειδή είχε προφίλ στο Grindr»

Το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι εργαζόμενο «επειδή είχε προφίλ στο Grindr» Facebook Twitter
Η Μελάνια Τραμπ - Πηγή: Associated Press.
0

Πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου κατήγγειλε ότι το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε έναν γκέι υπάλληλο λίγο μετά αφότου ο λογαριασμός του στο Grindr ανακαλύφθηκε σε έλεγχο ασφαλείας.

Καθώς εργαζόταν στον Λευκό Οίκο το 2018, η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σε απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» ότι ένας φίλος της μέσα στη διοίκηση απολύθηκε λόγω ενός «ζητήματος με την άδεια ασφαλείας του». 

Το ανώνυμο άτομο «απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών».

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν "ντροπιαστικά" για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

Αν και δεν κατηγόρησε ευθέως για την απόλυσή του εργαζομένου τον πρώην αρχηγό του επιτελείου, Τζον Κέλι, η Γκρίσαμ έγραψε ότι η σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα επιδεινώθηκε μετά από αυτό το συμβάν.

«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ, εμπλέκοντας μάλιστα ευθέως τη Μελάνια Τραμπ για τη φερόμενη αδιαφορία της μπροστά στο όλο θέμα. 

Η προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από ενέργειες κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως η χορήγηση γενναιόδωρων ομοσπονδιακών δανείων σε ομάδες μίσους, η αντίθεση στον νόμο για την ισότητα και η απαγόρευση των τρανς από τον στρατό.

Με πληροφορίες από Them

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM
Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

Διεθνή / Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

«Τα αποθέματά μας θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του πληθυσμού για περίπου τρεις μήνες, αλλά παραμένουν εκτός της Γάζας», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Διεθνή / Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Ο Νικολάς Μαδούρο έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις ακριβείς προθέσεις της Ουάσιγκτον
LIFO NEWSROOM
Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Διεθνή / Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Ο Μασκ αντέδρασε οργισμένα στις αιχμές της Oates, αποκαλώντας τις «ψεύτικες» και τη συγγραφέα «κακεντρεχή», ενώ υποβάθμισε και το έργο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
LIFO NEWSROOM