Γουχάν: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού μετά από έναν μήνα

Γουχάν: Πρώτο κρούσμα κορωνοϊού μετά από έναν μήνα Facebook Twitter
0

Δεκατέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν χθες στην ηπειρωτική Κίνα, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Αυτός είναι ο υψηλότερος αριθμός από τις 28 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Ανάμεσα στα νέα κρούσματα περιλαμβάνεται και το πρώτο στην πόλη Γουχάν, όπου η επιδημία εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του περασμένου έτους. Αυτό είναι το πρώτο κρούσμα μετά από σχεδόν έναν μήνα.

Η Γουχάν δεν είχε αναφέρει κανένα νέο κρούσμα από τις 3 Απριλίου, ενώ σύμφωνα με το Reuters, ήταν προηγουμένως ασυμπτωματικό άτομο, δήλωσε η επιτροπή υγείας.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 82.901, ενώ οι θάνατοι παρέμειναν αμετάβλητοι (4.633).

Σήμερα, η επαρχία Τζιλίν ανέβασε το επίπεδο κινδύνου κορωνοϊού στην πόλη Σουλάν από μεσαίο σε υψηλό, μετά από τα 11 κρούσματα που καταγράφηκαν εκεί. Όλες οι περιοχές στην Κίνα παρέμεναν έως την Πέμπτη σε χαμηλό επίπεδο κινδύνου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM