Γουχάν: Χιλιάδες διασκέδασαν σε πάρτι που έγινε σε water park

Γουχάν: Χιλιάδες διασκέδασαν σε πάρτι που έγινε σε water park Facebook Twitter
0

Χιλιάδες άνθρωποι διασκέδασαν σε πάρτι στη Γουχάν- την πόλη της Κίνας όπου πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός- χωρίς να λαμβάνουν κάποιο μέτρο προστασίας.

Η Γουχάν ήταν το πρώτο επίκεντρο του κορωνοϊό και η πόλη στην οποία επιβλήθηκε το πρώτο lockdown στον πλανήτη. Όμως, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, από ένα πάρτι το οποίο έγινε το σαββατοκύριακο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τα όσα συνέβησαν στην πόλη στις αρχές του χρόνου.

 

Χιλιάδες άνθρωποι βρέθηκαν σε water park, στο πλαίσιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Ο κόσμος ήταν ο ένας... πάνω στον άλλον, άλλοι όρθιοι και άλλοι σε μεγάλα φουσκωτά, μέσα σε μια τεράστια πισίνα, χωρίς μάσκες και δίχως να τηρούνται αποστάσεις. 

Στη Γουχάν δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα κορωνοϊού από τα μέσα Μαΐου. Το Maya Beach Water Park της πόλης άνοιξε στα τέλη Ιουνίου, αλλά ο ένας μήνας βροχοπτώσεων που ακολούθησε αποθάρρυναν τον κόσμο να το επισκεφθούν. Πλέον, υποδέχεται κατά μέσο όρο 15.000 ανθρώπους τα σαββατοκύριακα, σύμφωνα με την Hubei Daily, που επικαλείται τον διευθυντή του water park.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Διεθνή / Κιρ Στάρμερ: «Ο καλύτερος δρόμος για το Ιράν είναι να διαπραγματευτεί συμφωνία»

Ο Βρετανός πρωθυπουργός υπερασπίζεται την απόφαση να μην συμμετάσχει στις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και δηλώνει ότι η χώρα κάνει «ό,τι μπορεί» για να αποκλιμακώσει την κατάσταση
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Κλιμακώνεται και εξαπλώνεται η σύρραξη - Νέες επιθέσεις

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πυραυλικές επιθέσεις Ιράν στο Ισραήλ, πλήγματα στη Βηρυτό και κλιμάκωση σε όλη την περιοχή

Όλες οι εξελίξεις - Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν είναι «αποδεκατισμένο για 10 χρόνια» - Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Μέση Ανατολή - Άνοδος στις τιμές πετρελαίου
THE LIFO TEAM