Globetrotters: Μεγάλοι νικητές οι Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη

Globetrotters: Μεγάλοι νικητές οι Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη Facebook Twitter
1

Ο Χάρης Βαρθακούρης με την γυναίκα του, Αντελίνα, είναι οι μεγάλοι νικητές του Globetrotters και κέρδισαν 30.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων.

Το ζευγάρι που κατάφερε φέτος σχεδόν να μονοπωλήσει τηλεοπτικά το παιχνίδι του Star, με τους καβγάδες, τις ατάκες τους και τα απίθανα αγγλικά τους, κλήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο να κάνει κατάδυση με καρχαρίες στο Κέιπ Τάουν με στόχο να φέρουν πίσω την μάσκα που θα φορούσαν, κάτι που κατάφεραν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιος είναι τελικά ο μεγάλος νικητής του #GlobetrottersGR; @starchanneltv #StarChannelTv @petrospolychronidis @stelioskritikos @mixail_kritikos @adelina_varthakouri @harryvarthakouris @padelis_vouros @barkas_christos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Globetrotters GR (@globetrottersgr) στις


Οι σεφ Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος έφτασαν μέχρι τη Νορβηγία για ψάρεμα μουρούνας και έστησαν μπάρμπεκιου στο δρόμο, με τον μεν να ψήνει τα ψάρια και τον άλλο να βουτά στα παγωμένα νερά των Νησιών Λοφοτέν.

Τέλος, οι πατέρας και γιος Στέλιος και ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός ταξίδεψαν μέχρι τη Λισαβόνα, όπου έπρεπε να βρουν Έλληνες και Πορτογάλους για να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με την μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες.

Το δυο ζευγάρια προσέφεραν από την πλευρά τους από 10.000 ευρώ σε ιδρύματα της επιλογής τους- Χρήστος με τον Παντελή στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», ενώ ο Στέλιος με τον Μιχαήλ Άγγελο στην Κιβωτό του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Backstage μαγειράκια! @starchanneltv #GlobetrottersGR #StarChannelTv @padelis_vouros @barkas_christos @adelina_varthakouri @harryvarthakouris @stelioskritikos @mixail_kritikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Globetrotters GR (@globetrottersgr) στις

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με διαφορά, οι πιο συμπαθείς, ενδιαφέροντες, ευγενικοί και ποιοτικοί ως άνθρωποι και χαρακτήρες ήταν ο Στέλιος Κρητικός με τον γιό του, Μιχαήλ Άγγελο. Χάρης Βαρθακούρης και η σύζυγος του, από ένα σημείο και μετά, γραφικοί και κουραστικοί.Δεν δικαιολογούνται τα ελλιπή αγγλικά του Χάρη Βαρθακούρη για άνθρωπο που σπούδασε στο εξωτερικό και μάλιστα στη Βοστώνη (Η.Π.Α.).Οι δυο σεφ, αδιάφοροι και υποτονικοί. Κατά τ΄άλλα πολύ συμπαθείς και οι δύο.Όσο αφορά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, φέτος ήταν μακράν ό,τι καλύτερο και ενδιαφέρον κατάφερε να δημιουργήσει ιδιωτικός, τηλεοπτικός σταθμός ελεύθερης μετάδοσης. Μπράβο στο Star channel για το τόλμημα, κάτι πολύ διαφορετικό αλλά ποιοτικό, μακριά από την πεπατημένη των ίδιων και των ίδιων, προγραμμάτων υποκουλτούρας. Για εμένα ήταν το μοναδικό πρόγραμμα ιδιωτικού σταθμού που άξιζε παρακολούθησης. Μακάρι να υπάρξει και δεύτερος κύκλος.Υ.Γ.: Όπως διαπιστώνεται, εάν υπάρχει βούληση, στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ελεύθερης μετάδοσης) μπορούν να δημιουργηθούν και νέες ιδέες τηλεοπτικών προγραμμάτων με ποιότητα ή έστω και με ποιοτικά στοιχεία εξισορροπώντας τις επιταγές των αριθμών τηλεθέασης, των διαφημιστών και της γενικής αμάθειας του μέσου τηλεοπτικού κοινού που αρέσκεται διαρκώς στο κουτσομπολιό της «κλειδαρότρυπας», την καταστροφολογία και δραματοποίηση.