Γλασκώβη ή Λίβερπουλ: Οι δύο πόλεις που διεκδικούν να φιλοξενήσουν την Eurovision 2023

Οι Ουκρανοί νικητές της Eurovision Facebook Twitter
Φωτ: Facebook @EurovisionSongContest
0

Η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ είναι οι δύο πόλεις που διεκδικούν τη διοργάνωση της Eurovision 2023, όπως ανακοίνωσε το BBC.

Οι δύο πόλεις είχαν τον πληρέστερο φάκελο και πλέον η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί «μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Υπενθυμίζεται ότι η πόλη, που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2023, χρειάζεται να έχει χώρο που θα πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Ο χώρος θα πρέπει να φιλοξενεί περίπου 10.000 θεατές, να είναι εύκολα προσβάσιμος από ένα διεθνές αεροδρόμιο και να διαθέτει αρκετά καταλύματα σε ξενοδοχείο για τουλάχιστον 2.000 αντιπροσώπους, δημοσιογράφους και θεατές.

Οι διοργανωτές της Eurovision αποφάσισαν ότι το σόου δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη νικήτρια Ουκρανία, λόγω της ρωσικής εισβολής.

Έτσι λοιπόν, αφού το Ηνωμένο Βασίλειο ήρθε δεύτερο, η EBU ξεκίνησε συνομιλίες με το BBC ώστε να φιλοξενήσει την Eurovision 2023, οι οποίες και ευοδώθηκαν.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκουρμέ εστιατόρια αλλάζουν το μενού και σβήνουν τα φώτα για να επιβιώσουν μέσα στην κρίση

Διεθνή / Γκουρμέ εστιατόρια αλλάζουν το μενού και σβήνουν τα φώτα για να επιβιώσουν μέσα στην κρίση

Το υψηλό κόστος ενέργειας επηρεάζει ακόμα και μενού εστιατορίων με πολλά αστέρια. Κάποια κάνουν την πολυτέλεια ακόμα πιο ακριβή, άλλοι σεφ αντιστέκονται στις αυξήσεις.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ