Γκρίφιθ- Μπαντέρας: Η κόρη τους αλλάζει το όνομά της- Θέλει να κρατήσει μόνο το επίθετο του πατέρα της

Γκρίφιθ- Μπαντέρας: Η κόρη τους αλλάζει το όνομά της- Θέλει να κρατήσει μόνο το επίθετο του πατέρα της Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Αντόνιο Μπαντέρας θέλει να σταματήσει να χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της. 

Η Στέλλα Μπαντέρας Γκρίφιθ κατέθεσε αίτηση αλλαγής του ονόματός της σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με το People. 

Το πλήρες όνομα της 25χρονης, που είναι μοντέλο και επιχειρηματίας, είναι Στέλλα ντελ Κάρμεν Μπαντέρας Γκρίφιθ και τώρα θέλει να αφαιρεθεί το τελευταίο, δηλαδή το επίθετο της μητέρας της. 

«Θέλω να μικρύνω το όνομά του, αφαιρώντας το επιπλέον επίθετο», αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα. «Συνήθως δεν χρησιμοποιώ το “Γκρίφιθ” όταν αναφέρομαι στον εαυτό μου ή σε έγγραφα», επισημαίνει ακόμη, σύμφωνα με το The Blast. 

Η 25χρονη γεννήθηκε στην Ισπανία. Οι γονείς της- που τη μεγάλωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας- παντρεύτηκαν το 1996 και χώρισαν το 2015, αλλά παραμένουν καλοί φίλοι. Η Στέλλα Μπαντέρας Γκρίφιθ έχει δύο ετεροθαλή αδέλφια, από τη μητέρα της, την ηθοποιό Ντακότα Τζόνσον και τον Αλεξάντερ Μπάουερ. 

Το 1999 η Στέλλα Μπαντέρας Γκρίφιθ έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με την ταινία «Crazy in Alabama», που σκηνοθέτησε ο πατέρας της, ενώ πρωταγωνίστησε η μητέρα της. 

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του πατέρα της, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και η Μέλανι Γκρίφιθ ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες τους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM