Γκολφ: 4χρονος κατάφερε το τέλειο χτύπημα - Μία στις 12.000 πιθανότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Γκολφ: 4χρονος κατάφερε το τέλειο χτύπημα - Μία στις 12.000 πιθανότητες (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Όταν είσαι τεσσάρων ετών, οι πιθανότητες δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα, και για αυτό ο Ρόκο Φιγκαρέτι από την Γουέστ Βιρτζίνια χτύπησε το μπαλάκι του γκολφ θέλοντας απλώς να πετύχει την τρύπα στο τέλος του λόφου.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του, Μάριο Φιγκαρέτι, ο μικρός εκκολαπτόμενος γκόλφερ πέτυχε το περίφημο "hole in one" από την αφετηρία της πίστας, βάζοντας με ένα και μόνο χτύπημα το μπαλάκι στη μακρινή τρύπα. Η πιθανότητα να το καταφέρει οποιοσδήποτε πεπειραμένος παίκτης του γκολφ αυτό είναι περίπου μία στις 12.000 σύμφωνα με το εθνικό αρχείο καταγραφών αυτών των σπανιότατων, «τέλειων χτυπημάτων». 

Για επαγγελματίες παίκτες που παίζουν συχνά σε τουρνουά, η πιθανότητα είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη - μία στις 3.000 - αλλά αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που καταφέρνει κάτι τέτοιο ένας τετράχρονος με ελάχιστη εμπειρία. 

Διάσημοι παίκτες περνούν ολόκληρη την καριέρα τους χωρίς ένα τέλειο χτύπημα, αλλά ο μικρός τα κατάφερε από τα τέσσερα, μπροστά στον πατέρα του που εκείνη την ώρα τραβούσε βίντεο. Ο άνδρας «φωνάζει» στο μπαλάκι να μπει στον στόχο του και μόλις συνειδητοποιεί τι είχε καταφέρει ο γιος του, ξεσπά σε γέλια.

Γκολφ: 4χρονος κατάφερε το τέλειο χτύπημα - Μία στις 12.000 πιθανότητες (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter

«Τι; ΤΙ; Ρόκο, μόλις χτύπησες ένα hole in one. Απίστευτο. Δεν υπάρχει περίπτωση!», ακούγεται να λέει, ενώ ο μικρός τον κοιτάζει με απορία και αρχίζει να κατηφορίζει ανέμελος τον λόφο, για να ξαναπάρει πίσω το μπαλάκι του γκολφ.

Όταν επέστρεψαν σπίτι ο Φιγκαρέτι ανέβασε το βίντεο στα social media και ο τετράχρονος έγινε παγκόσμιο viral μέσα σε λίγες ώρες. «HOLE IN ONE!!!! Hole #1 στην τρίτη πίστα του Oglebay. Ρόκο, τεσσάρων ετών. 8/21/20. Προπονείται συνέχεια στην αυλή μας. Το να πω ότι είμαι περήφανος θα ήταν λίγο!»

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM