Γκάμπι Πετίτο: «Την σκότωσα για πάρω τον πόνο της, το ήθελε»- Στο φως το σημειωματάριο του συντρόφου της

Ο Μπράιαν Λόντρι με την Γκάμπι Πετίτο Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στο σημειωματάριο που άφησε πίσω του, ο Μπράιαν Λόντρι παραδεχόταν ότι είχε δολοφονήσει την αρραβωνιστικιά του, Γκάμπι Πετίτο, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να την λυτρώσει από τον πόνο, μετά τον τραυματισμό της. 

Το FBI είχε ήδη γνωστοποιήσει ότι στο σημειωματάριο που βρέθηκε κοντά στη σορό του, ο Λόντρι ομολογούσε τη δολοφονία της 22χρονης, η εξαφάνιση της οποίας απασχόλησε την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ για μέρες, μέχρι να βρεθεί το άψυχο σώμα της. 

Τώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας του Λόντρι έδωσε στη δημοσιότητας οχτώ σελίδες από το σημειωματάριο που βρήκαν οι αρχές όταν τον εντόπισαν νεκρό, τον Οκτώβριο του 2021. Σε μία από τις σελίδες ο 23χρονος έγραφε ότι η Πετίτο είχε τραυματιστεί και πως προσπαθούσε να τη βοηθήσει. 

«Δεν ξέρω την έκταση των τραυμάτων της Γκάμπι, μόνο ότι πονούσε υπερβολικά. Έβαλα τέλος στη ζωή της, πίστευα ότι αυτό ήταν φιλεύσπλαχνο, αυτό ήταν που ήθελε, αλλά βλέπω τώρα όλα τα λάθη που έκανα. Πανικοβλήθηκα. Ήμουν σε σοκ. Αλλά από τη στιγμή που αποφάσισα, πήρα τον πόνο της, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω χωρίς εκείνη», έγραψε. Ο θάνατος της Πετίτο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επήλθε από στραγγαλισμό και χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία

«Ζητώ συγγνώμη από όποιον θα επηρεάσει αυτό. Η Γκάμπι ήταν η αγάπη της ζωής μου, αλλά ξέρω ότι την λάτρευαν πολλοί. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά της, γιατί τους αγαπώ», έγραψε σε άλλη σελίδα ο Λόντρι. 

«Αυτοκτόνησα με την ελπίδα ότι τα ζώα μπορεί να με ξεσκίσουν. Αυτό μπορεί να κάνει κάποιους στην οικογένειά της να χαρούν», ανέφερε σε άλλη σελίδα, στο κάτω μέρος της οποίας, έγραψε: «Παρακαλώ μαζέψτε όλα τα πράγματά μου. Η Γκάμπι σιχαινόταν τους ανθρώπους που πετούν σκουπίδια». 

Η Γκάμπι Πετίτο και ο Μπράιαν Λόντρι ταξίδευαν το καλοκαίρι του 2021 στις ΗΠΑ. Αυτός επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, μόνος. Όταν η οικογένεια της 22χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της, τα ίχνη του Λόντρι χάθηκαν. 

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, η Πετίτο βρέθηκε νεκρή σε πάρκο στο Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε δολοφονηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Τον Οκτώβριο, ο Λόντρι βρέθηκε νεκρός σε πάρκο στη Φλόριντα. Κοντά του εντοπίστηκαν ένα όπλο, ένα σακίδιο και το σημειωματάριο. Οι ιατροδικαστές έκριναν ότι αυτοπυροβολήθηκε. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Απετράπη τρομοκρατική ενέργεια στο Μάντσεστερ: Υποστηρικτές του ISIS σχεδίαζαν επίθεση κατά εβραϊκών στόχων

Εάν το σχέδιο στο Μάντσεστερ είχε υλοποιηθεί, θα μπορούσε να εξελιχθεί στη «φονικότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου» σύμφωνα με τις αρχές
THE LIFO TEAM
Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Διεθνή / Οι ΗΠΑ σκέφτονται να πραγματοποιήσουν διάσκεψη με θέμα την ανοικοδόμηση της Γάζας

Η διάσκεψη θα αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να συνεχίσει να προχωρά το ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων του Τραμπ, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την υπογραφή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν σε ιδιωτικό τζετ μαζί με μια 20χρονη, σύμφωνα με νέα αρχεία

Διεθνή / Ο Τραμπ πέταξε με τον Έπσταϊν και μια 20χρονη σε ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με νέα αρχεία

Μεταξύ των αρχείων περιλαμβάνεται και μια επιστολή που φαίνεται να έχει σταλεί από τον Έπσταϊν προς τον Λάρι Νάσαρ, τον γιατρό της εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής των ΗΠΑ, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων νεαρών αθλητριών
THE LIFO TEAM
Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: «Μου βρήκες νέους ακατάλληλους φίλους;» - Email από το Μπαλμόραλ με την υπογραφή «Α»

Ανάμεσα στα νέα έγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνεται email από το 2001 που ξεκινά με τη φράση «Βρίσκομαι στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ»
THE LIFO TEAM