Γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα έφτασε στην Τουρκία

Γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Ντεριπάσκα έφτασε στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Γιοτ που συνδέεται με τον Ρώσο ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα έφτασε στην Τουρκία σήμερα, Σάββατο, σύμφωνα με το Reuters. 

Το πολυτελές σκάφος έφτασε σε κόλπο κοντά στο θέρετρο Gocek στη νοτιοδυτική Τουρκία, καθώς περισσότεροι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι στρέφονται στη συγκεκριμένη χώρα προκειμένου να αποφύγουν τις κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση για τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Στον Ντεριπάσκα, τον ιδρυτή του ρωσικού κολοσσού του αλουμινίου Rusal, έχουν επιβάλει κυρώσεις οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βρετανία. 

Αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το Reuters είδε το μήκους 73 μέτρων Clio να φτάνει ανοιχτά των ακτών του Gocek, στην επαρχία Μούγλα, σήμερα. Το γιοτ, που έχει σημαία νήσων Κέιμαν, παραμένει σε κόλπο ανοιχτά της πόλης. 

Λίγες ημέρες πριν από την άφιξη του Clio σε τουρκικά χωρικά ύδατα, σε λιμάνια της γειτονικής χώρας είχαν δέσει δύο σούπερ γιοτ που συνδέονται με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Η Τουρκία έχει αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή για την ειρηνική επίλυση του πολέμου.

Έχει υποστηρίξει το Κίεβο, αλλά έχει ταχθεί κατά των κυρώσεων κατά της Μόσχας, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων σε βάρος των Ρώσων δισεκατομμυριούχων.Το τελευταίο διάστημα, η Τουρκία έχει εξελιχθεί σε ένα «καταφύγιο» για Ρώσους δισεκατομμυριούχους, μετά τις κυρώσεις, καθώς αρκετοί επενδύουν σε ακίνητα. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ