Γιώργος Τράγκας: Εισαγγελικές έρευνες για πόθεν έσχες της Μαρίας Καρρά για 30 εκατ. ευρώ

Μαρία Καρρά και Γιώργος Τράγκας Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Εξηγήσεις για 30 εκατ. ευρώ καλείται να δώσει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικών ερευνών.

Πρόκειται για εισοδήματα που απέκρυψε από το 2012 έως το 2022. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η κα Καρρά φέρεται να υπέβαλε ανακριβές πόθεν έσχες από ο 2012 έως το 2016, ενώ από το 2017 μέχρι το 2022 δεν υπέβαλε δηλώσεις.

Ο δικηγόρος της αναφέρει ότι δεν έχει λάβει ακόμη κλήση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

«Με τρόπο κατηγορηματικό σας διαβεβαιώνω ότι η εντολέας μου Μαρία Καρρά δεν έχει λάβει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία κλήτευση για την προκαταρκτική διαδικασία, δεν έχει ζητήσει και δεν της έχει χορηγηθεί προθεσμία και δεν της έχει γνωστοποιηθεί καμία κατηγορία» δήλωσε ο Θεόδωρος Μαντάς στο Mega.

«Είμαστε εδώ. Στο αμέσως επόμενο διάστημα επιθυμούμε να δρομολογηθεί και να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση γιατί εκεί η Μαρία Καρρά θα εισφέρει με πληρότητα τις θέσεις της, τη βεβαιότητα της και την αθωότητα της» προσέθεσε.

Η κα Καρρά αναμένεται αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Να σημειωθεί ότι ρεπορτάζ του Mega διευκρινίζει ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τα συγκεκριμένα χρήματα αφορούν αποκλειστικά το εισόδημα της Μαρίας Καρρά και δεν σχετίζονται με την κληρονομιά του Γιώργου Τράκα.

Βίντεο: Εισαγγελικές έρευνες για την Μαρία Καρρά

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Διεθνή / Βρετανία: Η Δύση προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, υποστήριξε ο Φάρατζ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ σχολίασε ότι ο Φάρατζ είναι «απολύτως λάθος» και εκτίμησε ότι με αυτό τον τρόπο εκθέτει την ασφάλεια της Βρετανίας και των συμμάχων της σε κίνδυνο
NEWSROOM