Γιλντιρίμ: Οι ΗΠΑ δείχνουν τώρα μεγαλύτερη κατανόηση για τον Γκιουλέν

Γιλντιρίμ: Οι ΗΠΑ δείχνουν τώρα μεγαλύτερη κατανόηση για τον Γκιουλέν Facebook Twitter
0

Η Τουρκία θεωρεί πως η νέα κυβέρνηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει περισσότερη κατανόηση και ευαισθησία στο ζήτημα της έκδοσης του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

 

Σε ομιλία του προς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος AK στο κοινοβούλιο, ο Γιλντιρίμ δήλωσε πως οι συνομιλίες συνεχίζονται με αμερικανούς αξιωματούχους σχετικά την έκδοση του Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στην Τουρκία. Ο ιερωμένος αρνείται την κατηγορία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια από τις χώρες για να παραμείνουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Διεθνή / Bloomberg: Ο Τραμπ ζητά 1 δισ. δολάρια για μια μόνιμη θέση στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του

Οι επικριτές ανησυχούν ότι ο Τραμπ επιχειρεί να δημιουργήσει μια εναλλακτική ή ανταγωνιστική δομή προς τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τον οποίο έχει επικρίνει εδώ και χρόνια
THE LIFO TEAM