Για πιθανή τρομοκρατική απειλή στα ΜΜΜ προειδοποίησαν οι ΗΠΑ τη Βουλγαρία

Για πιθανή τρομοκρατική απειλή στα ΜΜΜ προειδοποίησαν οι ΗΠΑ τη Βουλγαρία Facebook Twitter
0

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βουλγαρία προειδοποίησε τους πολίτες της να αποφεύγουν το πολυσύχναστο δίκτυο μέσων μαζικής μεταφοράς στη βουλγαρική πρωτεύουσα, εξαιτίας μιας "πιθανής απειλής" κατά μιας αδιευκρίνιστης γραμμής λεωφορείου της Σόφιας.

"Η πρεσβεία των ΗΠΑ έχει λάβει πληροφορίες για μια πιθανή απειλή κατά μιας αδιευκρίνιστης γραμμής λεωφορείου ή γραμμές λεωφορείου κοντά στο Hotel Pliska", σημειώνει η πρεσβεία σε ανακοίνωσή της, η οποία αναρτήθηκε αργά χθες το βράδυ στο Facebook, με την προειδοποίηση προς τους πολίτες της να αποφεύγουν την περιοχή αυτή, μια από τις κύριες της Σόφιας.

Εκπρόσωπος της πρεσβείας επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ανακοίνωσης αυτής, αλλά δεν διευκρίνισε περαιτέρω, σημειώνοντας ότι η πρεσβεία δεν σχολιάζει τρέχουσες έρευνες.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι δεν γνωρίζει για μια αξιόπιστη απειλή στην περιοχή, η οποία είναι γνωστή άτυπα για χρόνια ως Hotel Pliska, αλλά η δήμαρχος της Σόφιας Γιορντάνκα Φαντάκοβα δήλωσε ότι η αστυνομία έχει ενισχύσει την παρουσία της στην πόλη.

Ο κόσμος έδειχνε να πηγαίνει στη δουλειά του κατά τα συνηθισμένα σήμερα το πρωί στην περιοχή, ενώ τα λεωφορεία ακολουθούσαν το συνηθισμένο πρόγραμμά τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Διεθνή / «Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση

Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης - Η απόφαση «είναι καθαρά οικονομική» και δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο της εκπομπής, ισχυρίζεται το CBS 
LIFO NEWSROOM
Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

Διεθνή / Συγγνώμη από το Ισραήλ για το πλήγμα σε καθολική εκκλησία στη Γάζα – Σφοδρή καταδίκη από το Βατικανό

«Το Ισραήλ λυπάται βαθύτατα που μια άστοχη βολή χτύπησε την εκκλησία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Κάθε αθώα ζωή που χάνεται είναι μια τραγωδία», δήλωσε το γραφείο του Μπενιαμίν Νετανιάχου
LIFO NEWSROOM