Για $28 εκατ. πουλήθηκε η θέση στο διαστημικό ταξίδι με τον Τζεφ Μπέζος

Για $28 εκατ. πουλήθηκε η θέση στο διαστημικό ταξίδι με τον Τζεφ Μπέζος Facebook Twitter
0

Έναντι 28 εκατ. δολαρίων πουλήθηκε η θέση, που τέθηκε σε δημοπρασία, για την πρώτη τουριστική διαστημική πτήση της εταιρίας Blue Origin με τον Τζεφ Μπέζος και τον αδερφό του.

Ο νικητής, του οποίου η ταυτότητα θα ανακοινωθεί έπειτα από μερικές εβδομάδες, επικράτησε σχεδόν 20 συμμετεχόντων στη διαδικτυακή δημοπρασία, που διήρκησε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ο Τζεφ Μπέζος είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στο πρώτο τουριστικό ταξίδι στο διάστημα της κάψουλας New Shepard, μαζί με τον αδελφό του, Μαρκ, και τον νικητή μιας δημοπρασίας για το τρίτο εισιτήριο.

Η Blue Origin έκλεισε τον πρώτο γύρο του πλειστηριασμού τον περασμένο μήνα και ανακοίνωσε ότι έλαβε περισσότερες από 5.200 προσφορές από 136 χώρες, χωρίς να αποκαλύψει ποια προσφορά ήταν η υψηλότερη σε εκείνο τον γύρο.

Ο πύραυλος New Shepard έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει έως και έξι άτομα κάθε φορά, με τις προηγούμενες δοκιμαστικές πτήσεις να φτάνουν σε υψόμετρο πάνω από 340.000 πόδια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία
THE LIFO TEAM
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM