Γερμανικά προφυλακτικά υπόσχονται "έως και 21 οργασμούς"

Γερμανικά προφυλακτικά υπόσχονται "έως και 21 οργασμούς" Facebook Twitter
2

Μηνύσεις και δικαστική διαμάχη επέσυρε η συσκευασία ενός εκ των προϊόντων μιας Γερμανικής εταιρείας παραγωγής προφυλακτικών, στην οποία αναγράφεται πως "Το προϊόν αντιστοιχεί σε έως και 21 οργασμούς".

Το σλόγκαν μάλιστα κατήγγειλε αναταγωνίστρια εταιρία, με αποτέλεσμα η πρώτη να έχει προσφύγει τώρα σε κρατικό δικαστήριο στο Ντίσελντορφ ζητώντας την ανατροπή της εντολής για απαγόρευση κυκλοφορίας της παραπάνω παρτίδας, λόγω της προαναφερθείσας αναγραφής.

Αν και οι δικηγόροι της εταιρείας επισήμαναν πως πρόκειται για χιουμοριστικό σύνθημα,  η Δικαστής Johanna σημείωσε ότι το σύνθημα "προσφέρεται για εξαπάτηση", αφού θα μπορούσε να δελεάσει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν προφυλακτικά αρκετές φορές, ενώ επισήμανε ότι τα προφυλακτικά είναι ιατρικά προϊόντα και γι' αυτό η συσκευασία τους πρέπει να υπόκειται σε "ιδιαίτερα αυστηρές προϋποθέσεις".

Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του για το θέμα στις 26 Νοεμβρίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM