Γερμανία: Τα 2/3 των Γερμανών θέλουν διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας

Γερμανία: Τα 2/3 των Γερμανών θέλουν διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας Facebook Twitter
0

Σχεδόν τα δύο τρίτα των Γερμανών, το 64,2%, τάσσονται υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την Τουρκία, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου INSA, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας Bild. Υπέρ της συνέχισής τους τάσσεται μόνον το 11,9%, ενώ οι υπόλοιποι ερωτηθέντες δεν απαντούν.

Οι ψηφοφόροι των Πρασίνων τάσσονται σε ποσοστό 51% υπέρ της διακοπής, ενώ το υψηλότερο ποσοστό κατά της συνέχισης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων είναι εκείνο των ψηφοφόρων του λαϊκιστικού-αντιευρωπαϊκού-ξενοφοβικού κόμματος "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AfD) με 85%.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου INSA Χέρμαν Μπίνκερτ είπε χαρακτηριστικά στη Bild ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των Γερμανών δεν επιθυμεί την Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ενωση».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM