Γερμανία: Διαμάχη για τις μυρωδιές από τυροπωλείο - Πήγε τον ιδιοκτήτη στα δικαστήρια

Γερμανία: Διαμάχη για τις μυρωδιές από τυροπωλείο - Πήγε τον ιδιοκτήτη στα δικαστήρια Facebook Twitter
1

Δικαστήριο του Μονάχου κλήθηκε σήμερα να επιλύσει τη διένεξη μεταξύ των ιδιοκτητών ενός τυροπωλείου και μιας κατοίκου της γειτονιάς, η οποία ενοχλείται από τη «δυσωδία», σύμφωνα με την ίδια, που αναδίδεται από το κατάστημα.

Βάσει της απόφασης, η ενάγουσα θα μπορεί να καταγγείλει δημοσίως τη μυρωδιά που προέρχεται από το μαγαζί, όχι όμως να κολλάει αυτοκόλλητα με τα οποία θα την αποδοκιμάζει.

Η κάτοικος της γειτονιάς όπου βρίσκεται το τυροπωλείο στο Μπαντ Χάιλμπρουν, νότια του Μονάχου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ενοχλείται από τις μυρωδιές. Επιπλέον, κόλλησε έξω στον δρόμο αυτοκόλλητα τα οποία έδειχναν μια μύτη, για να προειδοποιεί τους περαστικούς.

Το δικαστήριο της ζήτησε να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, επιτρέποντάς της ωστόσο, να λέει δημοσίως ότι το τυροπωλείο μυρίζει άσχημα.

Η γειτόνισσα έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να λέει «ότι υπάρχει μια οσφρητική όχληση την οποία βρίσκει δύσοσμη» εξήγησε μια εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου, όπως μετέδωσε το dpa.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια