Γερμανία: Διαμάχη για τις μυρωδιές από τυροπωλείο - Πήγε τον ιδιοκτήτη στα δικαστήρια

Γερμανία: Διαμάχη για τις μυρωδιές από τυροπωλείο - Πήγε τον ιδιοκτήτη στα δικαστήρια Facebook Twitter
1

Δικαστήριο του Μονάχου κλήθηκε σήμερα να επιλύσει τη διένεξη μεταξύ των ιδιοκτητών ενός τυροπωλείου και μιας κατοίκου της γειτονιάς, η οποία ενοχλείται από τη «δυσωδία», σύμφωνα με την ίδια, που αναδίδεται από το κατάστημα.

Βάσει της απόφασης, η ενάγουσα θα μπορεί να καταγγείλει δημοσίως τη μυρωδιά που προέρχεται από το μαγαζί, όχι όμως να κολλάει αυτοκόλλητα με τα οποία θα την αποδοκιμάζει.

Η κάτοικος της γειτονιάς όπου βρίσκεται το τυροπωλείο στο Μπαντ Χάιλμπρουν, νότια του Μονάχου, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ενοχλείται από τις μυρωδιές. Επιπλέον, κόλλησε έξω στον δρόμο αυτοκόλλητα τα οποία έδειχναν μια μύτη, για να προειδοποιεί τους περαστικούς.

Το δικαστήριο της ζήτησε να αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, επιτρέποντάς της ωστόσο, να λέει δημοσίως ότι το τυροπωλείο μυρίζει άσχημα.

Η γειτόνισσα έχει το δικαίωμα να συνεχίζει να λέει «ότι υπάρχει μια οσφρητική όχληση την οποία βρίσκει δύσοσμη» εξήγησε μια εκπρόσωπος Τύπου του δικαστηρίου, όπως μετέδωσε το dpa.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από τη σκοπιά 13χρονου θύματος

Διεθνή / Ρόμαν Πολάνσκι: Ταινία για το σκάνδαλο βιασμού θα αφηγείται την ιστορία από την σκοπιά ανήλικου τότε θύματος

Η ταινία «The Girl», βασισμένη στα απομνημονεύματα της Σαμάνθα Γκάιμερ, θα επανεξετάσει «ένα από τα πιο διαβόητα σκάνδαλα του Χόλιγουντ μέσα από τα μάτια του προσώπου που παρερμηνεύτηκε περισσότερο»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια