«Κατάληψη» σε billboard του Τόκιο έκανε πελώρια τρισδιάτατη γάτα, ξεπροβάλλοντας με παιγνιώδη διάθεση πάνω από τους περαστικούς σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της ιαπωνικής πρωτεύουσας

 

H Γιαπωνέζα αυτή κάλικο εμφανίζεται νιαουρίζοντας, μεταξύ διαφημίσεων σε μια LED γιγαντοοθόνη ανάλυσης 4Κ και 155 τ.μ. πάνω από τους περαστικούς της Σιντζούκου. 


Η γάτα εμφανίζεται μεταξύ 7 το πρωί και 1 μετά τα μεσάνυχτα, κάνοντας τα πράγματα που συνήθως κάνουν οι γάτες από τις 7 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα: Αράζουν, νιαουρίζουν για χάδια και κοιμούνται.

 


Αφενός ξυπνάει το πρωί, στη συνέχεια εμφανίζεται να στέκεται και να νιαουρίζει στους περαστικούς ενώ αργότερα, μετά από την τόσο την κοπιαστική μέρα της, αποκοιμιέται με το κεφάλι της στα πατουσάκια. 


Παρότι η επίσημη «πρεμιέρα» της γάτας της Σιντζούκου αναμένεται στις 12 Ιουλίου, τα τεστ που πραγματοποιούνται από τον περασμένο μήνα, την έχουν ήδη αναδείξει ως σταρ της περιοχής, με χιλιάδες χρήστες στα social media να εκφράζουν την αγάπη τους για τις γάτες και τον θαυμασμό τους για την ιαπωνική τεχνολογία. 

 


Τα 3D billboard με ρεαλιστικά θέματα κερδίζουν διαρκώς έδαφος στις χώρες της Ασίας. 

 

Τον περασμένο Μάϊό, ένα γιγάντιο τρισδιάστατο κύμα εντυπωσίασε στη συνοικία Γκάνγκναμ της Σεούλ ενώ, τον Ιανουάριο που μας πέρασε, τα βλέμματα των περαστικών κατάφερε να μαγνητίσει μια διαφήμιση στην πόλη Τσενγκντού, στην Κίνα, στην οποία «πρωταγωνιστεί» ένα λιοντάρι.