Γαλλία: Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του στο Μεγάλο Τέμενος του Κολμάρ

Γαλλία: Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του στο Μεγάλο Τέμενος του Κολμάρ Facebook Twitter
0

Ένας άνδρας έριξε σκόπιμα το αυτοκίνητό του απόψε στην είσοδο του Μεγάλου Τεμένους του Κολμάρ, στην ανατολική Γαλλία, χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Η νομαρχία του Άνω Ρήνου ανέφερε ότι το επεισόδιο αυτό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 20.00, τοπική ώρα. Δεν υπάρχουν τραυματίες, εκτός από τον οδηγό και «διεξάγεται έρευνα» για την υπόθεση, πρόσθεσε.

 

Ο δράστης, για τον οποίο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα καμία πληροφορία, συνελήφθη επί τόπου από αστυνομικούς. Καθώς έχει τραυματιστεί, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM