Γαλλία: Νέα μέτρα κατά του σχολικού bullying ανακοίνωσε ο Μακρόν

Γαλλία: Νέα μέτρα κατά του σχολικού bullying ανακοίνωσε ο Μακρόν Facebook Twitter
AP
0

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας εφαρμογής κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Επίσης, ανακοίνωσε και μια αλλαγή στη νομοθεσία με στόχο τη διεύρυνση του γονικού ελέγχου σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούνται από παιδιά.

«Δυστυχώς, σήμερα, το bullying συνεχίζεται ακόμα στα σχολεία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία στιγμή ηρεμίας για τα θύματα», είπε ο Μακρόν σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Twitter με τον τίτλο «Αρκετά».

«Θα αλλάξουμε τη νομοθεσία για να κάνουμε τον γονικό έλεγχο πιο αποτελεσματικό, διασφαλίζοντας ότι θα εγκατασταθεί από προεπιλογή σε κάθε τηλέφωνο, υπολογιστή και tablet που χρησιμοποιούν τα παιδιά», πρόσθεσε.

Νωρίτερα φέτος, ο Μακρόν είχε ξεκινήσει μια γραμμή βοήθειας, το 3018 κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Με πληροφορίες του Reuters 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM