Γαλλία: Δόκιμος έκανε πρόταση γάμου στη Champs-Élysées, λίγα λεπτά πριν από την παρέλαση (Βίντεο)

Γαλλία: Δόκιμος έκανε πρόταση γάμου στη Champs-Élysées, λίγα λεπτά πριν από την παρέλαση (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ένας Γάλλος δόκιμος θέλησε να δώσει στην αγαπημένη του έναν ακόμη λόγο για να γιορτάζει την Ημέρα της Βαστίλης: της έκανε πρόταση γάμου, πριν από την παρέλαση

Μάλιστα, 26χρονος Μαξιμίλιαν γονάτισε στη Champs-Élysées και έκανε τη μεγάλη ερώτηση στην αγαπημένη του, λίγα λεπτά προτού περάσει από εκεί ο Εμανουέλ Μακρόν, πάνω σε στρατιωτικό τζιπ, ανοίγοντας την παρέλαση για την εθνική γιορτή της Γαλλίας. 

Αφού γονάτισε και της είπε αυτά που είχε ετοιμάσει, της έβαλε το δαχτυλίδι στο χέρι και στη συνέχεια σηκώθηκε, κατέβασε τη μάσκα του και τη φίλησε, ενώ άλλοι ένστολοι και πολίτες χειροκροτούσαν. 

«Ήταν απόλυτη έκπληξη για εκείνη», δήλωσε ο 26χρονος στο BFM TV, ενώ συμπλήρωσε ότι σχεδίαζε την πρόταση εδώ και δύο μήνες. 

Το βίντεο από την πρόταση γάμου δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Στρατού Ξηράς στο Twitter. «Μια απρόσμενη πρόταση γάμου ακριβώς πριν από την παρέλαση; Όλα είναι δυνατά για τους στρατιώτες μας την ημέρα της εθνικής γιορτής», ανέφερε η ανάρτηση, την οποία αναδημοσίευσε ο Γάλλος πρόεδρος, στέλνοντας τις ευχές του στο ζευγάρι. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ