Φυλακίστηκε ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης

Φυλακίστηκε ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης Facebook Twitter
1

Ο δράστης της επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο 39 ανθρώπων τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς στο νυκτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε σήμερα, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Ο Ουζμπέκος Αμπντουλκαντίρ Μασαρίποφ, που συνελήφθη στις 16 Ιανουαρίου, είχε ομολογήσει κατά τη διάρκεια της κράτησής του ότι είναι ο δράστης του μακελειού, της πρώτης μεγάλης επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.


Ο Μασαρίποφ, που γεννήθηκε το 1983, φυλακίστηκε σήμερα με απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.


Διώκεται κυρίως για "συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση", "δολοφονία περισσοτέρων του ενός ανθρώπων" και "απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης", σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η απειλή του Ιράν να καταστρέψει εγκαταστάσεις ύδρευσης θα μπορούσε να σημάνει καταστροφή για τις χώρες του Κόλπου

Διεθνή / Γιατί η απειλή του Ιράν για τις εγκαταστάσεις ύδρευσης ίσως σημαίνει «καταστροφή» για τις χώρες του Κόλπου;

Η εύθραυστη ισορροπία στον Κόλπο περνά μέσα από τις μονάδες αφαλάτωσης, από τις οποίες εξαρτάται η καθημερινότητα και η ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε αναβολή επιθέσεων στο Ιράν για 5 ημέρες

Η Τεχεράνη διαψεύδει τους ισχυρισμούς Τραμπ - «ΗΠΑ και Ιράν είχαν τις τελευταίες δύο ημέρες παραγωγικές συνομιλίες για τερματισμό των εχθροπραξιών» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο Truth Social
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια