Φλόριντα: 21χρονος Έλληνας ομογενής μεταξύ των αγνοουμένων μετά την κατάρρευση του 12ώροφου κτιρίου

Φλόριντα: 21χρονος Έλληνας ομογενής μεταξύ των αγνοουμένων μετά την κατάρρευση του 12ώροφου κτιρίου Facebook Twitter
EPA
0

Το όνομα ενός Έλληνα ομογενή με καταγωγή από την Ξάνθη βρίσκεται στη λίστα των 156 αγνοουμένων μετά την ξαφνική κατάρρευση της 12ώροφης πολυκατοικίας στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Γιαννιτσόπουλο, ο οποίος είναι 21 χρονών και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Η οικογένεια του αγνοούμενου ομογενή, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, διαμένει μόνιμα στην πολιτεία του Τέξας.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα Wall Street Journal ο πατέρας του 21χρόνου Κώστας Γιαννιτσόπουλος, ο νεαρός ομογενής είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και έμενε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

Την ίδια ώρα ο απολογισμός των θυμάτων της κατάρρευσης 12ώροφης πολυκατοικίας αυξήθηκε στους πέντε νεκρούς, όπως ανακοίνωσε χθες αξιωματούχος.

«Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης βρήκαν άλλο ένα πτώμα, ενώ οι έρευνές μας έφεραν επίσης στο φως ανθρώπινα υπολείμματα», είπε η δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ, η Ντανιέλα Λιβάιν Κάβα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των αγνοουμένων μειώνεται σε 156 και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θανάτων αυξάνεται σε πέντε», διευκρίνισε.

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται 24 ώρες το 24ωρο ενώ οι οικογένειες των αγνοουμένων προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα σημάδι ζωής μέσα από τα συντρίμμια, κατακλύζοντας τα social media με φωτογραφίες των συγγενών τους.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Απογοητευμένη η οικογένεια της Τζιουφρέ – Οι Αρχές δεν ερευνούν τους ισχυρισμούς εναντίον του

Οι συγγενείς της Βιρτζίνια Τζιούφρε δηλώνουν έκπληκτοι που οι βρετανικές Αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Διεθνή / Εντολή Τραμπ στα αεροδρόμια: Τα στοιχεία των επιβατών να δίνονται στην ICE

Μέχρι σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες παρείχαν στοιχεία επιβατών στην Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών κυρίως για ελέγχους που σχετίζονται με την τρομοκρατία και την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM