Εύα Καϊλή: «Η σκέψη της κόρης μου με απέτρεψε από το να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο»

Εύα Καϊλή: «Η σκέψη της κόρης μου με απέτρεψε από το να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο» Facebook Twitter
Φωτ.: Menelaos Myrillas/SOOC
0

Η Εύα Καϊλή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά από τη σημερινή της αποφυλάκιση, δηλώνοντας πως είχε περάσει απ΄το μυαλό της ακόμα και η αυτοκτονία. 

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς. Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» είπε, στο «Βήμα της Κυριακής», σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Mega. 

Αναφέρθηκε, επίσης, στην επιθυμία της να γυρίσει στην Ελλάδα, μόνο όταν θα έχει αποκατασταθεί τ΄όνομά της. 

«Δε θα υποκύψω. Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δε θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου, θα ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια τους ανθρώπους που έχω συμπορευθεί από μαθήτρια του Λυκείου μαζί τους. Η ντροπή είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το μεταβολίσω, με συγκλονίζει» σημείωσε. 

Οι όροι της αποφυλάκισης

Σημειώνεται πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα παραμείνει σε κατ΄οίκον περιορισμό και θα μπορεί να βγει από το σπίτι της μόνο για συγκεκριμένους λόγους. 

Καλείται να φορά το ηλεκτρονικό βραχιολάκι συνεχώς, ενώ μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι μόνο για να πάει στο δικαστήριο, σε κάποιον γιατρό ή για λόγους ανωτέρας βίας - ωστόσο, πρέπει να είναι σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές Αρχές του Βελγίου.

Έχει δώσει στις βελγικές Αρχές έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμη και όλες οι επικοινωνίες της θα παρακολουθούνται.

Παραμένει άγνωστο το εάν θα μπορεί να δέχεται στο σπίτι της όποιον επιθυμεί, με τη σχετική απόφαση των Αρχών να μην έχει δημοσιοποιηθεί. 

Το διαβατήριό της έχει κατασχεθεί και δεν έχει δικαίωμα εξόδου από τη χώρα, αν και η πλευρά της έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα πριν αποδειχθεί η αθωότητά της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι αεροπορικές ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα είναι τόσο επικίνδυνες;

Διεθνή / Γιατί οι αεροπορικές ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα είναι τόσο επικίνδυνες;

Η πτώση πακέτων από αεροσκάφη με αλεξίπτωτα - ενώ δημιουργεί εντυπωσιακές εικόνες - συνοδεύεται από πληθώρα προβλημάτων και θεωρείται ως «ύστατη λύση ανάγκης» και ιδιαίτερα επικίνδυνη
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την υπόσχεση των 600 δισ. δολαρίων στον Τραμπ

Διεθνή / Η ΕΕ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την υπόσχεση των 600 δισ. δολαρίων στον Τραμπ

Το ποσό προέρχεται αποκλειστικά από ιδιωτικές επενδύσεις, επί των οποίων οι Βρυξέλλες δεν έχουν καμία εξουσία, παραδέχθηκαν δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Επιτροπής
LIFO NEWSROOM
Από viral σκάνδαλο σε διαφημιστικό θρίαμβο: Πώς η Astronomer «έσωσε» την εικόνα της με τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Διεθνή / Από viral σκάνδαλο σε διαφημιστικό θρίαμβο: Πώς η Astronomer «έσωσε» την εικόνα της με τη Γκουίνεθ Πάλτροου

Η άλλοτε άγνωστη τεχνολογική εταιρεία Astronomer μετατράπηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο χάρη σε ένα φιλμάκι από συναυλία των Coldplay, μια επικοινωνιακή κρίση – και τη Γκουίνεθ Πάλτροου.
LIFO NEWSROOM