Έξαλλος ο Γιούνκερ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι γελοίο, πολύ γελοίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ο Γιούνκερ: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι γελοίο, πολύ γελοίο (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Η χαμηλή προσέλευση ευρωβουλευτών σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εξόργισε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που επιτέθηκε φραστικά στον Αντόνιο Ταγιάνι, χαρακτηρίζοντας το ΕΚ «γελοίο».

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι γελοίο, πολύ γελοίο. Θα ήθελα να καλωσορίσω το γεγονός ότι κάνατε τον κόπο να εμφανιστείτε τόσο νωρίς, αλλά το γεγονός ότι περίπου 30 βουλευτές βρίσκονται στην αίθουσα αρκεί για να αποδειχτεί ότι το κοινοβούλιο δεν είναι σοβαρό», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Εάν ο Μαλτέζος πρωθυπουργός Τζόζεφ Μουσκάτ, που εμφανίστηκε για μια συζήτηση σχετικά με τη λήξη της προεδρίας της χώρας του στο Συμβούλιο της Ε.Ε. ήταν η Άνγκελα Μέρκελ ή ο Εμανουέλ Μακρόν, τότε η αίθουσα θα ήταν γεμάτη», συνέχισε, προειδοποιώντας πως δεν θα παρευρεθεί σε μια συνεδρίαση αυτού του είδους ξανά.

Μετά την έκρηξη του Γιούνκερ, ο Αντόνιο Ταγιάνι έχασε επίσης την ψυχραιμία του ζητώντας από τον πρόεδρο της Κομισιόν να επιδείξει μεγαλύτερο σεβασμό και να χρησιμοποιήσει διαφορετική γλώσσα καθώς «δεν είναι στην δικαιοδοσία της Κομισιόν να ελέγχει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο». «Θα σας παρακαλούσα, κύριε Πρόεδρε, να δείχνετε περισσότερο σεβασμό, μπορείτε να μας κριτικάρετε, αλλά η Κομισιόν δεν ελέγχει το κοινοβούλιο, το κοινοβούλιο ελέγχει την Κομισιόν», είπε ο Ταγιάνι.

«Δεν θα ξαναέρθω σε τέτοια συνεδρίαση. Το ΕΚ πρέπει να σέβεται και τις προεδρίες των μικρών χωρών, κάτι που το ΕΚ σήμερα δεν κάνει», απάντησε με τη σειρά του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Δείτε το βίντεο:

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Διεθνή / Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Η έκθεση από το γραφείο της γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν αποκαλύπτει πάνω από 100 ενέργειες της κυβέρνησης Τραμπ που ωφέλησαν άμεσα ή έμμεσα τις επιχειρήσεις και την προσωπική περιουσία του Μασκ
LIFO NEWSROOM
Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Διεθνή / Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Ο Ισραηλινός υπουργός Ίσραελ Κατς έδωσε εντολή στον στρατό να εμποδίσει την πορεία του σκάφους που κινείται αργά προς την αποκλεισμένη Γάζα διά θαλάσσης - Δεν φοβόμαστε, απαντούν οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» από τον υπ. Άμυνας

Διεθνή / Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» - «Δεν θα φτάσετε στη Γάζα»

«Προς την αντισημίτρια Γκρέτα και τους φίλους της, το μήνυμα είναι σαφές: Γυρίστε πίσω, δεν θα φτάσετε στη Γάζα», λέει ο Ίσραελ Κατς - Πλησιάζουν την αποκλεισμένη περιοχή οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM