«Έξαλλη» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη μητέρα της - «Αρνείται να τη δει»

«Έξαλλη» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τη μητέρα της - «Αρνείται να τη δει» Facebook Twitter
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αρνείται να δει τη μητέρα της - Φωτογραφία αρχείου: Getty Images
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αρνείται να δει τη μητέρας της Λιν, παρότι εκείνη ταξίδεψε από τη Λουιζιάνα στο Λος Άντζελες σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με την κόρη της. 


Σύμφωνα με το Page Six, η σχέση μεταξύ των δύο είναι σε τόσο άσχημη φάση ώστε η 39χρονη σταρ δεν άφησε καν την 66χρονη μητέρα της να μπει στο σπίτι την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν τη λήξη της κηδεμονίας και επισήμως. 

Όπως αναφέρουν πηγές, η κόντρα αυτή οφείλεται στο ότι η Μπρίτνεϊ κατηγορεί τη μητέρα της πως «κατέστρεψε τη ζωή της» με την κηδεμονία, όπου με δικαστική εντολή ο πατέρας της έλεγχε την προσωπική ζωή και την περιουσία της κόρης του επί 14 χρόνια. 

«Λίγες εβδομάδες πριν τη λήξη της κηδεμονίας, η Λιν ταξίδεψε στο Λος Άντζελες σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την Μπρίτνεϊ. Όμως, η Μπρίτνεϊ δεν την άφησε καν να μπει μέσα στο σπίτι της. Είναι έξαλλη μαζί της. Η Λιν προσπαθούσε για μέρες να την επισκεφτεί, όμως η Μπρίτνεϊ την απέκλειε» δήλωσε πηγή στο αμερικανικό μέσο. 


Η προσπάθεια για συμφιλίωση εκ μέρους της μητρός Σπίαρς είχε γίνει περίπου τον καιρό που η τραγουδίστρια του Toxic είχε γράψει και σύντομα διαγράψει στο Instagram μια ανάρτηση που έλεγε πως «ίσως ήταν ο πατέρας μου που ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια... Όμως, αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι πως η μητέρα μου ήταν αυτή που του έδωσε την ιδέα». 


Η 39χρονη πρόσθετε στο ίδιο ποστ πως «μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή... Και ναι, εγκαλώ αυτή και τον Λου Τέιλορ ως υπεύθυνους. Γι' αυτό αφήστε τα περί 'δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει' και άντε γ@@@ε. Ξέρεις ακριβώς τι μου έκανες». 

Την ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ των δύο γυναικών επιδείνωσε και η κατάθεση αίτησης από την 66χρονη που ζητά περί τα  650.000 δολάρια ώστε να πληρωθούν οι δικηγόροι της από την περιουσία της κόρης της, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση κηδεμονίας.

Υπενθυμίζεται πως δικαστήριο του Λος Άντζελες έληξε και επίσημα την Παρασκευή την κηδεμονία του πατέρα της 39χρονης τραγουδίστριας που βρισκόταν σε ισχύ από το 2008.  Θαυμαστές της είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο του Λος Άντζελες για την ανακοίνωση της απόφαση άρσης της κηδεμονίας της. 

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΥΒΑ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

Διεθνή / «Η πλειονότητα των Κουβανών θέλει καπιταλισμό»: Ο influencer εγγονός του Φιντέλ Κάστρο που διχάζει την Κούβα

Με βίντεο που σατιρίζουν την κρίση και προβάλλουν μια ζωή προνομίων, ο Σάντρο Κάστρο προκαλεί αντιδράσεις και από τα δύο άκρα της κουβανικής κοινωνίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπό εξέταση από τη Δικαιοσύνη αμφιλεγόμενο διάταγμα του Τραμπ για την υπηκοότητα

Ο Τραμπ υπέγραψε πέρυσι εκτελεστικό διάταγμα, ορίζοντας ότι τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από γονείς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα ή με προσωρινές βίζες δεν θα θεωρούνται αυτόματα Αμερικανοί πολίτες
THE LIFO TEAM
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM