Το Eurogroup αποφασίζει για τον τρόπο που θα δοθεί το δάνειο γέφυρα στην Ελλάδα

Το Eurogroup αποφασίζει για τον τρόπο που θα δοθεί το δάνειο γέφυρα στην Ελλάδα Facebook Twitter
0

Τη χρηματοδότηση-γέφυρα για την Ελλάδα θα μελετήσει η σημερινή σύνοδος του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, όπως δήλωσε ο Γερούν Ντέισελμπλουμ. Η συνεδρίαση ξεκίνησε πριν από λίγο σύμφωνα με τον Φινλανδό ΥΠΟΙΚ. Αλ. Στουμπ. ο οποίος δήλωσε πως όλοι είμαστε υπέρ της Ευρώπης, έχουμε δείξει αλληλεγγύη, αρκεί να υπάρχει δέσμευση, προσήλωση και εμπιστοσύνη.

Ο κος Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι οι εκταμιεύσεις θα γίνουν μόνο μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων ενεργειών, αλλά και του τριετούς προγράμματος από τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ ψηφοφορίες θα γίνουν και σε άλλα εθνικά κοινοβούλια.


Αφού ολοκληρωθούν οι ανωτέρω διαδικασίες θα συγκληθεί περί το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας εκ νέου με τηλεδιάσκεψη το Eurogroup, διευκρίνισε ο Ολλανδός υπουργός.

Ο Φινλανδός ΥΠΟΙΚ Αλ. Στουμπ δήλωσε πως όλοι είμαστε υπέρ της Ευρώπης, έχουμε δείξει αλληλεγγύη, αρκεί να υπάρχει δέσμευση, προσήλωση και εμπιστοσύνη

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: «Φτάνει» - Η υπομονή του τελείωσε μετά τις νέες αποκαλύψεις για πρίγκιπα Άντριου και Έπσταϊν

Πηγές από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας αναφέρουν ότι στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων η ανοχή του βρετανού μονάρχη τελείωσε - Ο πρίγκιπας Άντριου αποχώρησε μέσα στη νύχτα από το σπίτι του στο Royal Lodge
THE LIFO TEAM