Εταιρεία στη Γαλλία κυκλοφόρησε άρωμα που μυρίζει σαν χαρτί βιβλίου

Εταιρεία κυκλοφόρησε άρωμα που μυρίζει σαν χαρτί βιβλίου Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Στη Γαλλία κυκλοφόρησε ένα άρωμα για όσους αρέσκονται να μυρίζουν βιβλία.

Στο άρωμα βιβλίου που έχει το L'Eau Papier, το νέο eau de toilette της Diptyque, μπορεί κανείς να διακρίνει τη μυρωδιά του χαρτιού και του μελανιού, καθώς και άλλων υλικών. Η τιμή του νέου προϊόντος ξεκινά από 125 δολάρια.

Οι αρωματοποιοί έχουν από καιρό παρατηρήσει ότι το άρωμα των παλιών βιβλίων είναι ένα από τα αγαπημένα για πολλούς ανθρώπους, προφανώς λάτρες της ανάγνωσης. Πιστεύεται ότι αυτή είναι μια γλυκιά μυρωδιά, που θυμίζει βανίλια, σουέτ, ξηρά μπισκότα και σκόνη ταυτόχρονα.

Για το σκοπό αυτό, το χαρτί και το μελάνι ενέπνευσαν το τελευταίο άρωμα της παρισινής εταιρείας Diptyque. Το L'eau Papier προβάλλεται από την εταιρεία ως η ενσάρκωση δύο εργαλείων γραφής σε ένα άρωμα.

«Το L'Eau Papier αποτίει φόρο τιμής στο καλλιτεχνικό μας DNΑ», λέει ο Laurence Semichon, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Diptyque. «Γιορτάζει τη δύναμη της φαντασίας, όπου το χέρι, το μελάνι και το χαρτί γίνονται ένα. Είναι ένας φόρος τιμής στην καλλιτεχνική δημιουργία και στο χαρτί, θυμίζει την ιστορία του Οίκου, το πάθος για τη γραμμή και τη γραφή που ενέπνευσε το ιδρυτικό μας τρίο».

Παλαιότερα, οι αρωματοποιοί πειραματίστηκαν με άλλες μυρωδιές όπως τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος, επειδή πιστεύουν ότι βρίσκονται επίσης στην κορυφή των πιο δημοφιλών περίεργων αρωμάτων.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Διεθνή / Το Άμστερνταμ τοποθετεί ειδικές σκάλες για να σκαρφαλώνουν οι γάτες που πέφτουν στα κανάλια του

Τα ίδια κανάλια αποδεικνύονται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους. Τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 14 άτομα τον χρόνο πνίγονται ακουσίως στα νερά της ολλανδικής πρωτεύουσας.
THE LIFO TEAM
Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Διεθνή / Γάζα: Το Ισραήλ θα ξανανοίξει το πέρασμα της Ράφα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας για τον τελευταίο νεκρό όμηρο

Η επιχείρηση για την ανάκτηση του σώματος του 24χρονου πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εξειδικευμένων ομάδων, σύμφωνα με ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού
THE LIFO TEAM