Ερό: Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, εκτός από μείωση χρέους

Ερό: Η Ελλάδα χρειάζεται ανάπτυξη, εκτός από μείωση χρέους Facebook Twitter
0

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό, εξέφρασε τη  θέση ότι οι Ευρωπαίοι καθυστέρησαν να βοηθήσουν την Ελλάδα και πρόσθεσε ότι στόχος τώρα πρέπει να είναι να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη, παράλληλα με τη μείωση του χρέους της χώρας.

«Περιμέναμε πάρα πολύ μέχρι να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Αυτή η κατάσταση παραμένει εδώ και δυο χρόνια και πάει μόνο χειρότερα», είπε ο Ερό.

Πρόσθεσε τέλος ότι η Ελλάδα χρειάζεται να αναγεννήσει την οικονομία της. «Υπάρχουν αχρησιμοποίητα διαρθρωτικά κεφάλαια στην ΕΕ και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι να διασφαλίσουμε αυτήν την αναγέννηση, εκτός από το να μπουν οι λογαριασμοί της χώρας σε τάξη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM