Ερντογάν: Η Τουρκία ο επόμενος στόχος του Ισραήλ, είναι ένα κοπάδι δολοφόνων

Ερντογάν: Η Τουρκία ο επόμενος στόχος του Ισραήλ, είναι ένα κοπάδι δολοφόνων Facebook Twitter
Φωτογραφία: Twitter
0

Την εκτίμηση πως η «Τουρκία, η πατρίδα μας θα είναι ο επόμενος στόχος του Ισραήλ, μετά την Παλαιστίνη και τον Λίβανο» εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, σε ομιλία του στο κοινοβούλιο.

«Το Ισραήλ, ενώ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα και τρομοκρατικές επιθέσεις στον Λίβανο, προκαλεί με κάθε τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Και συνέχισε: «Μετά την Παλαιστίνη και τον Λίβανο, ο τόπος τον οποίο η ισραηλινή κυβέρνηση, ενεργώντας με την αυταπάτη για τη Γη της Επαγγελίας, θα βάλει στο στόχαστρό της θα είναι η πατρίδα μας. Η τρομοκρατία και η επιθετικότητα είναι ακριβώς δίπλα μας. Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι ένα κράτος που διέπεται από τον νόμο, αλλά ένα κοπάδι δολοφόνων που τρέφονται με αίμα και ευδοκιμούν».

«Η ισραηλινή επιθετικότητα στρέφεται και προς την Τουρκία. Θα σταθούμε ενάντια σε αυτήν την κρατική τρομοκρατία με κάθε μέσο που διαθέτουμε, για χάρη της πατρίδας μας, του έθνους μας και της ανεξαρτησίας μας» συνέχισε.

«Προειδοποιώ πολύ ξεκάθαρα το Ισραήλ, ότι τα αποτελέσματα της χερσαίας επιχείρησης κατά του Λιβάνου δεν θα είναι παρόμοια με τις προηγούμενες φορές» δήλωσε.

Και κατέληξε: «Ενώ το παγκόσμιο σύστημα κλονίζεται ριζικά, εμείς πορευόμαστε με αξιοπρέπεια, κοινή λογική και συμβιβασμό».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM
Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Διεθνή / Το κρυμμένο στολίδι της Ευρώπης: Αυτή είναι η πιο αυθεντική χριστουγεννιάτικη αγορά

Επτά χώρες, ένας νικητής. Μια οικογένεια που κουράστηκε από τις πολυσύχναστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης είχε μία αναπάντεχη εμπειρία στο κρυμμένο «στολίδι» της ηπείρου.
LIFO NEWSROOM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM