Ερντογάν για Κιλιτσντάρογλου: «Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ψυχικά άρρωστος και η αντιπολίτευση σαν βλέννα»

Ερντογάν για Κιλιτσντάρογλου: «Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης είναι ψυχικά άρρωστος και η αντιπολίτευση σαν βλέννα» Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: Hurriyet
0

Επίθεση στον  αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έκανε ο Τούρκος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχικά άρρωστο». 


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του Open στην Κωνσταντινούπολη, Μαρίας Ζαχαράκη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην Κ.Ο του Κόμματος Δικαιοσύνης κι Ανάπτυξης (ΑΚΡ), δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Δεν έχουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο για αυτόν τον ψυχικά άρρωστο. Ο πρόεδρος του CHP δεν αποτελεί πλέον αντικείμενο πολιτικής, αλλά ψυχιατρικής. Ελπίζω οι γιατροί να διαγνώσουν το πρόβλημά του. Το μόνο που μπορούμε να πούμε "Μακάρι ο Αλλάχ να σε θεραπεύσει"». 

Αναφερόμενος δε, στην τουρκική αντιπολίτευση, την παρομοίασε με «βλέννα» που μολύνει την πολιτική της Τουρκίας, αντλώντας έμπνευση από το στρώμα θαλάσσιας βλέννας στη θάλασσα του Μαρμαρά. 


«Ακριβώς όπως οι ακτές απειλούνται με τη βλέννα, έτσι αντιμετωπίζουμε κι εμείς μία βλέννα που προσπαθεί να καταστρέψει κάθε βήμα στην εγχώρια και εθνική πολιτική και μολύνει την πολιτική». 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ