Εργατικό δυστύχημα στην Ιταλία: 47χρονος πέθανε ενώ εργαζόταν κάτω από τον ήλιο

Εργατικό δυστύχημα στην Ιταλία: 47χρονος πέθανε ενώ εργαζόταν κάτω από τον ήλιο Facebook Twitter
Φωτ: EPA, αρχείου
0

Ένας 47χρονος εργάτης, ιδιοκτήτης μικρής κατασκευαστικής εταιρείας και με καταγωγή από το Μαρόκο, έχασε τη ζωή του σήμερα σε εργοτάξιο κοντά στην Μπολόνια της Ιταλίας, καθώς εργαζόταν υπό τον έντονο ήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ιταλικό συνδικάτο CGIL, ο Αΐτ Ελ Αζάμ Μπραχίμ όπως ήταν το όνομα του άτυχου άνδρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώ εκτελούσε εργασίες σε σχολικό κτήριο. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο που αποδίδεται στο φετινό κύμα καύσωνα που πλήττει την Ιταλία.

Σε μια προσπάθεια να προληφθούν ανάλογα περιστατικά, οι τοπικές αρχές στη Λομβαρδία ανακοίνωσαν νέα μέτρα. Από αύριο και έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, κατά τις ημέρες αυξημένου κινδύνου λόγω υψηλών θερμοκρασιών, θα απαγορεύεται η εξωτερική εργασία σε οικοδομές και γεωργικές επιχειρήσεις από τις 12:30 έως τις 16:00.

Τα μέτρα δεν αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες και τις ομάδες της Πολιτικής Προστασίας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει στο Κογκρέσο ότι ο πόλεμος στο Ιράν «έχει τερματιστεί»

Η επιστολή προς τους Αμερικανούς νομοθέτες επιχειρεί να δικαιολογήσει γιατί ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ζητά έγκριση για τον πόλεμο από το Κογκρέσο, παρότι η σύγκρουση έχει φτάσει το όριο των 60 ημερών
THE LIFO TEAM