Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ την πληροφορία για νεκρό Έλληνα στο Μόναχο

Επιβεβαιώνει το ΥΠΕΞ την πληροφορία για νεκρό Έλληνα στο Μόναχο Facebook Twitter
0

«Ο απολογισμός της χθεσινής τραγικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου περιλαμβάνει, δυστυχώς, και έναν Έλληνα πολίτη μεταξύ των αθώων θυμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

Τις δύσκολες αυτές στιγμές, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», προστίθεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι η γενική πρόξενος της Ελλάδος στο Μόναχο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεννόηση με τις αρμόδιες γερμανικές Αρχές.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού στην Τουρκία, ανάμεσα στα θύματα είναι και τρείς Τούρκοι, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες σκοτώθηκαν και δύο άτομα από το Κοσυφοπέδιο.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Διεθνή / Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Ο Αμερικανός φωτογράφος εξηγεί ότι στόχος του δεν ήταν να προκαλέσει, αλλά να αποτυπώσει την πολιτική εξουσία χωρίς φίλτρα, μακριά από τη στιλιζαρισμένη εικόνα που επιβάλλει το Trumpworld
THE LIFO TEAM