Επαναλειτουργεί από αύριο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Επαναλειτουργεί από αύριο το αεροδρόμιο των Βρυξελλών Facebook Twitter
0

Δύο περίπου εβδομάδες μετά τις αιματηρές επιθέσεις, το αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών αναμένεται να επαναλειτουργήσει σταδιακά από αύριο, όπως ανακοίνωσε η διοίκησή του.

Ο επικεφαλής της διοίκησης του Ζάβεντεμ, Ανρό Φάιστ, έκανε την ανακοίνωση το απόγευμα του Σαββάτου λέγοντας πως θα εκτελεστεί δοκιμαστικά ένας περιορισμένος αριθμός επιβατικών πτήσεων.

«Από αύριο, Κυριακή, το Brussels Airport θα είναι εν μέρει επιχειρησιακό. Σήμερα πρόκειται να πάρουμε την επίσημη άδεια για να λειτουργήσει, δήλωσε ο Φάιστ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Πρόσθεσε πως στην επαναλειτουργία του αεροδρομίου βλέπει «ένα σημάδι ελπίδας που φανερώνει τη βούληση και τη δύναμή μας να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία και να μην υποκύψουμε».

Οι πρώτες τρεις πτήσεις το πρωί της Κυριακής θα είναι των «Brussels Airlines» για το Φάρο (Πορτογαλία), το Τορίνο και την Αθήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM