Έπαιξε στα «Σαγόνια του Καρχαρία» και τώρα είναι αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη που γυρίστηκε η ταινία

Έπαιξε στα «Σαγόνια του Καρχαρία» και τώρα είναι αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη που γυρίστηκε η ταινία Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Ο Jonathan Searle, ο οποίος είχε ένα μικρό ρόλο ως παιδί στην κλασική ταινία «Τα σαγόνια του Καρχαρία» είναι ο νέος αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Η ταινία γυρίστηκε στο Oak Bluffs, μια πόλη στη Μασαχουσέτη το 1974, και κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά.

Στην ταινία, ο Searle και ο πραγματικός αδερφός του Steven υποδύονται δύο παιδιά που σκηνοθετούν μια φάρσα χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο πτερύγιο καρχαρία, ξεγελώντας τους κατοίκους της φανταστικής πόλης Amity.

Ο Searle είναι μέλος της αστυνομίας της πόλης από το 1985.

Το 2019 το αστυνομικό τμήμα του Έντγκαρταουν στο οποίο ανήκει τον τίμησε για τον ρόλο του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επέτειο της ταινίας.

Η προαγωγή του Searle σε αρχηγό επιβεβαιώθηκε στις 16 Μαΐου, μετά από ψήφους 3 - 1 και συνεντεύξεις με δύο άλλους υποψήφιους για τη θέση.

«Είμαι ξεκάθαρα ενθουσιασμένος και νιώθω ταπεινότητα και τιμή που μου προσφέρθηκε η θέση», είπε ο Searle στο The Vineyard Gazette. «Είναι κάτι για το οποίο εργάζομαι σε όλη μου την καριέρα».

Ερωτηθείς από τη New York Post σχετικά με το ταξίδι του από τα Σαγόνια του Καρχαρία, μέχρι την ηγεσία της αστυνομίας, ο Searle είπε ότι είναι μία πορεία που τη βρίσκει πολύ αστεία, πλέον.

Έπαιξε στα «Σαγόνια του Καρχαρία» και τώρα είναι αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη που γυρίστηκε η ταινία Facebook Twitter
Φωτ.: Ο Steven (αριστερά) και ο αδελφός του Jonathan Searle (δεξιά)

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Τραμπ: Τι αναμένεται να πει στο διάγγελμά του, έναν μήνα μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα απευθύνει το πρώτο επίσημο διάγγελμά του προς το έθνος του, έχοντας υποσχεθεί μια «σημαντική» ενημέρωση για τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΑΓΩΓΗ

Διεθνή / «Επιτέλους λογοδοσία»: Ο πρίγκιπας Χάρι χαιρετίζει τις αγωγές κατά των τεχνολογικών κολοσσών

Αναφέρθηκε σε «συγκλονιστικές ιστορίες» οικογενειών, όπου η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδέθηκε με «σοβαρές και μη αναστρέψιμες επιπτώσεις» για ανήλικους
THE LIFO TEAM