Εντοπίστηκαν «αρχαία οστά» κοντά στο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Εντοπίστηκαν «αρχαία οστά» κοντά στο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι Facebook Twitter
EPA/Αρχείο
0

Αρχαία ανθρώπινα λείψανα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών έργων κοντά στο σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στο Μοντεσίτο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη της Σάντα Μπάρμπαρα, τα οστά που βρέθηκαν στις 24 Μαΐου θαμμένα μόλις σε ένα μέτρο βάθος, είναι «πολύ παλιά» και φαίνεται να ανήκουν σε έναν «νεαρό ενήλικα».

Μπορεί επίσης να χρονολογούνται από τις αυτόχθονες φυλές που ζούσαν στην περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα πριν από αιώνες.

Αφού ανακαλύφθηκαν τα οστά κατά τη διάρκεια των έργων, το γραφείο του σερίφη κάλεσε έναν ιατροδικαστή ανθρωπολόγο για να διερευνήσει περαιτέρω τα ευρήματα. 

Οι αρχικές εκθέσεις σχετικά με τα λείψανα φαίνεται να δείχνουν ότι τα οστά θα μπορούσαν να ανήκουν σε ένα μέλος των Chumash, των οποίων οι δεσμοί με την περιοχή χρονολογούνται από 11.000 χρόνια πριν.

Το τμήμα του σερίφη επιβεβαίωσε ότι οι εργασίες σταμάτησαν στο εργοτάξιο και έχουν επικοινωνήσει με την τοπική επιτροπή Αμερικανών ιθαγενών για να εξετάσουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα για τα λείψανα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας.

Προς το παρόν, η προέλευση των λειψάνων δεν μπορεί να προσδιοριστεί με βεβαιότητα. «Μέχρι να έχουμε επίσημη διάγνωση από τον ιατροδικαστή, δεν πρόκειται να πούμε τίποτα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο» διευκρίνισαν οι αρχές.

Επιβεβαίωσαν επίσης ότι το ακίνητο όπου βρέθηκαν τα λείψανα δεν έχει καμία σχέση με το σπίτι του Μέγκαν και του Χάρι.

Οι Σάσεξ αγόρασαν το αρχοντικό των 14,7 εκατ. δολ. σε αυτήν την γειτονιά της Σάντα Μπάρμπαρα τον περασμένο Αύγουστο.

Η κατοικία διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια, και βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση με έναν κήπο με τριανταφυλλιές και αιωνόβιες ελιές. Διαθέτει επίσης επιπλέον παροχές, όπως πισίνα, γήπεδα τένις κ.λπ.

Με πληροφορίες του Vanity Fair

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ