Ένας (ακόμα) μονόλιθος εμφανίστηκε μυστηριωδώς

Ένας (ακόμα) μονόλιθος εμφανίστηκε μυστηριωδώς Facebook Twitter
Ένας (ακόμα) μονόλιθος εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Νήσο Wight (Φωτογραφία Sky News/Tom Dunford)
0

Ένας νέος μονόλιθος εντοπίστηκε στη Νήσο Wight, στη νότια ακτή της Αγγλίας, λίγες ήμερες μετά την μυστηριώδη εμφάνιση παρόμοιων γλυπτών σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Το μυστηριώδες αντικείμενο εντόπισε ένας πολίτης που είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του στην παραλία Compton του νησιού.

Ο Tom Dunford, 29 ετών, πήγαινε βόλτα με τον σκύλο του, την αρραβωνιαστικιά του και την αδερφή του το πρωί της Κυριακής, όταν είδε το μυστηριώδες αντικείμενο να καθρεπτίζει μπροστά τους.

Είχε ακούσει όλες τις άλλες ιστορίες τις περασμένες ημέρες με τους άλλους μονόλιθους ανά τον κόσμο και τον αναγνώρισε αμέσως είπε στο Sky News.

Όπως και στις άλλες περιπτώσεις άγνωστο παραμένει πώς και από ποιους τοποθετήθηκε εκεί ο μυστηριώδης στύλος.

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, οι λεγόμενοι μονόλιθοι εμφανίστηκαν στην έρημο της Γιούτα, σε έναν λόφο στη Ρουμανία και σε ένα βουνό της Καλιφόρνια, πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας αλλά και πολλές απορίες για το πώς και γιατί βρέθηκαν εκεί αυτά τα γλυπτά.

Ο τελευταίος αυτός μονόλιθος έχει ύψος περίπου 3 μέτρα και η αντανάκλαση από το υλικό του είναι απίστευτη, σύμφωνα με τον Dunford.

«Το άτομο που το τοποθέτησε εκεί ξέρει τι κάνει. Είναι σαν φάρσα, δεν πιστεύω σε καμία από τις θεωρίες συνωμοσίας» είπε στο Sky News.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο νέος μονόλιθος κέρδισε τις εντυπώσεις με πλήθος κόσμου να συρρέει για να το δει από κοντά.

 

 

Με πληροφορίες του Sky News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αγκαλιές και πλήθη που πανηγύριζαν υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον Πούτιν

Διεθνή / Με αγκαλιές και πλήθη που πανηγύριζαν υποδέχτηκε ο Κιμ Γιονγκ Ουν τον Πούτιν

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεπή και ακλόνητη υποστήριξή σας για τη ρωσική πολιτική, μεταξύ άλλων και προς την ουκρανική κατεύθυνση» δήλωσε ο Πούτιν, κατά την έναρξη των συνομιλιών με τον Κιμ
NEWSROOM
Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον «πέρασε» η ΕΕ: Προβλέπει αποκατάσταση 20% έως το τέλος της δεκαετίας

Περιβάλλον / Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον ψήφισε η ΕΕ για αποκατάσταση του 20% της γης και της θάλασσας μέχρι το 2030

Φύτευση δέντρων, ενίσχυση του πληθυσμού των μελισσών και προστασία των θαλασσών - Τι προβλέπει ο νόμος - Γιατί ξέσπασε πολιτική θύελλα στην Αυστρία
NEWSROOM