Στο Έλκμοντ της Αλαμπάμα ένας 14χρονος ομολόγησε πως σκότωσε ολόκληρη την οικογένεια του, συνολικά 5 άτομα. 

 

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη στην κομητεία Λάιμστοουν, οι αρχές εκλήθησαν στο σημείο από τον 14χρονο. O έφηβος αρχικά ανέφερε πως ήταν στον κάτω όροφο του σπιτιού όταν άκουσε πυροβολισμούς από τον πάνω όροφο. 

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το αμερικάνικό CNN, oι αστυνομικοί βρήκαν στον πάνω όροφο έναν νεκρό ενήλικα και δύο νεκρά παιδιά, ενώ σοβαρά τραυματίες εκείνη τη στιγμή ήταν άλλοι δύο άνθρωποι, ένας ενήλικας και ένα παιδί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου κατέληξαν.

 

 

Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη τα θύματα είναι πατέρας, η μητριά και τα αδέρφια του 14χρονου, ο οποίος τελικά ομολόγησε πως ήταν αυτός που τους πυροβόλησε και τους σκότωσε. 

 

Η αστυνομία αναζητά το όπλο του εγκλήματος, ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, το οποίο ο 14χρονος είπε πως πέταξε σε υπαίθριο χώρο κοντά στο σπίτι. 

 

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως διεπράχθη το έγκλημα,μ, ούτε κάποιο στοιχείο για το κίνητρο του έφηβου δράστη.  

 

Με πληροφορίες από CNN