Ένας 10χρονος κέρδισε 1.000 ευρώ και αγόρασε μοσχάρια: «Δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι σε έναν καναπέ»

Ένας 10χρονος κέρδισε 1.000 ευρώ και αγόρασε μοσχάρια: «Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου» Facebook Twitter
RTE / Screen shot / video
0

Ένα περίεργο για την ηλικία του δώρο έκανε στον εαυτό του ένας 10χρονος, ο οποίος κέρδισε σε διαγωνισμό ζωγραφικής το έπαθλο των 1.000 ευρώ.

Το δώρο δεν είχε να κάνει με λιχουδιές, ούτε με παιχνίδια, αλλά με την αγορά έξι μοσχαριών.

Ο λόγος για τον William Woods, έναν 10χρονο αγόρι από την Ιρλανδία, που δηλώνει υπερήφανος για τον εαυτό του με αυτή την αγορά.

«Είναι τα αγαπημένα μου ζώα» δήλωσε ο 10χρονος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RTE. «Ήδη έχω μάθει πολλά πράγματα. Με έχουν διδάξει τι χρειάζεται για να δουλέψω πραγματικά, επειδή δεν γίνεται να κάθομαι όλη μέρα στον καναπέ, χωρίς να κάνω τίποτα».

Ο μικρός William ανυπομονεί να περάσει το καλοκαίρι του, φροντίζοντας τα ζώα του. «Αγαπώ να τα φροντίζω, να βεβαιώνομαι ότι τρώνε, ότι είναι υγιή, ότι τρώνε γρασίδι, όλα αυτά τα πράγματα. Αν δεν τρώνε, θα αρρωστήσουν», λέει.

«Είναι τόσο παράξενο συναίσθημα γιατί είναι δικά μου», συμπληρώνει.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση να αγοράσει μοσχάρια έπαιξε η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς όπως είπε ο ίδιος, το κλείσιμο των σχολείων είχε αποτέλεσμα να αποκοπεί από τους φίλους του. Έτσι βρήκε ασχολία με τα μοσχάρια, μία δύσκολη δουλειά, όπως τη χαρακτηρίζει ο ίδιος.

Ο 10χρονος αναφέρθηκε στο όνειρό του όταν μεγαλώσει να γίνει αγρότης, όπως οι γονείς τους, ενώ μάλιστα, δήλωσε πως στο μέλλον έχει σκοπό να αγοράσει κι άλλα μοσχάρια.

Με πληροφορίες από RTE

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ