Έμα Τόμσον: Νιώθω ελεύθερη μετά τα 60, δεν φοβάμαι πλέον

Έμα Τόμσον: Νιώθω ελεύθερη μετά τα 60, δεν φοβάμαι πλέον Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Έμα Τόμσον περιγράφει ως «ορόσημο» της ζωής της τη στιγμή που έγινε 60 ετών, καθώς πλέον δεν φοβάται.

 

«Πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο νιώθω ελεύθερη. Δεν φοβάμαι πραγματικά πλέον», δήλωσε στη βρετανική Vogue η 62χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

 

«Εντάξει, τρομάζω. Αν και κυρίως είναι για μικρά πράγματα. Όχι για τον θάνατο για παράδειγμα. Νιώθω ότι θα μπορούσα να πεθάνω ανά πάσα στιγμή», εξομολογήθηκε.

 

«Μετά, ήρθε ο κορωνοϊός. Έχω πάθει πνευμονία, οπότε σκέφτηκα ότι καλά θα κάνω να προσέχω, αλλά ο καθένας θα μπορούσε να πεθάνει από αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε.

 

Με αφορμή τη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό δήλωσε ότι νιώθει άβολα όταν πρέπει να προσπαθεί «να δείχνω αδύνατη και στιλάτη, γιατί δεν είμαι». «Και τώρα, επιτρέπεται να μην είμαι», συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι προτιμά να ερμηνεύει, παρά να ποζάρει. Παράλληλα με χιούμορ σχολίασε ότι τα ρούχα που φορούσε στη φωτογράφιση «ήταν κολλημένα στο μετά την εμμηνόπαυση σώμα μου και έμοιαζα με πόνι».

 

Στην ίδια συνέντευξη κλήθηκε να απαντήσει και πώς τα πήγε ο γάμος της στην περίοδο του lockdown. H Έμα Τόμσον είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γκρεγκ Γουάιζ.

 

«Η μαμά μου μου είπε κάποτε “τα 20 πρώτα χρόνια είναι τα πιο δύσκολα”. Ξέρω ότι ακούγεται αστείο, αλλά ο Γκρεγκ κι εγώ είμαστε μαζί εδώ και 26 χρόνια και θα έλεγα ότι τα τελευταία έξι χρόνια ήταν σίγουρα τα καλύτερα. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή», απάντησε.



Βέβαια, πρόσθεσε, υπάρχουν και δυσκολίες, τις οποίες περνάς κάνοντας δουλειά. «Το ενοχλητικό είναι πως τις περισσότερες φορές είναι δουλειά που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM
ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / ΗΠΑ: Χιλιάδες στην Ουάσινγκτον σε εκδήλωση προσευχής για τη «χριστιανική Αμερική»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ και γνωστοί ευαγγελικοί υποστηρικτές του προέδρου, ενώ οργανώσεις προειδοποιούν ότι θολώνουν τα όρια ανάμεσα στο κράτος και τη θρησκεία
THE LIFO TEAM