Έλλειψη κέτσαπ στις ΗΠΑ, λόγω κορωνοϊού

Έλλειψη κέτσαπ στις ΗΠΑ, λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Unsplash
0

Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε κέτσαπ, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για τα μικρά φακελάκια του δημοφιλούς καρυκεύματος.

Γνωστή εταιρεία κέτσαπ δήλωσε ότι η αύξηση της ζήτησης αυτής οφείλεται στις συνεχώς αυξανόμενες τάσεις για φαγητά delivery.

Τα πακετάκια με τη σάλτσα κέτσαπ συχνά συνοδεύουν τις παραγγελίες παράδοσης και έχουν αντικαταστήσει αποτελεσματικά τα μπουκάλια που έχουν τα τραπέζια των εστιατορίων.

Η εταιρεία από την πλευρά της επισήμανε ότι αύξησε την παραγωγή της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ότι έχει ήδη κάνει προσαρμογές στις παραγωγικές διαδικασίες, αλλά τόνισε ότι «η ζήτηση ήταν μεγαλύτερη από την προσφορά».

Είπε ότι η εταιρεία έχει πλέον προσθέσει πολλές νέες γραμμές παραγωγής στα εργοστάσιά της.

Την ίδια ώρα οι τιμές για τα μικρά πακετάκια κέτσαπ έχουν αυξηθεί 13% από τον Ιανουάριο του 2020, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

«Πώς μπορούμε να σερβίρουμε τηγανητές πατάτες χωρίς κέτσαπ» λέει ιδιοκτήτης εστιατορίου του Ντένβερ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, παρατηρήθηκαν ελλείψεις σε χαρτί υγείας, πεπερόνι και κουτιά αλουμινίου, σύμφωνα με τις σχετικές αμερικανικές εκθέσεις.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ήταν ο Έπσταϊν Ισραηλινός κατάσκοπος; Τι αποκαλύπτει πληροφοριοδότης του FBI

Τα νέα αρχεία περιλαμβάνουν και αναφορές σε προσωπικότητες υψηλού προφίλ, επανατροφοδοτώντας την έρευνα για τον τρόπο που κινήθηκε ο Έπσταϊν μέσα στα δίκτυα της παγκόσμιας ελίτ
THE LIFO TEAM
ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM